BEST YAKAN`A KARŞI

BEST YAKAN`A KARŞI

Best Balıkesir Basketbol Kulübü ligin 3.haftasında Pertevniyal'i konuk edecek.




Türkiye Basketbol 2.ligi ( TB2L)'nde mücadele eden Best Balıkesir Basketbol Kulübü ligin 3.haftasında Pertevniyal'i konuk edecek. Geçen yıl Best'in hocalığını yapan Alaeddin Yakan'ın takımı olan Pertevniyal karşısında galip gelmek isteyen Best rakibini devirerek hem eski hocasını mağlup etmek hem de liderliğini sürdürmek istiyor. Bugün saat 16.00'da Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak olan zorlu mücadele Balıkesir halkının ilgi göstermesi bekleniyor.


İlk iki maçta çok iyi sonuçlar alan Best özellikle Trabzon maçında çok ciddi bir taraftar desteğiyle mücadele etmişti. Trabzon galibiyetinin elde edilmesinde büyük pay sahibi olan Balıkesir taraftarının bu zorlu maçtada takımını yalnız bırakmaması bekleniyor.

Best Balıkesir'in tecrübeli koçu Mustafa Aksoy Pertevniyal maçının öncesinde açıklamalarda bulundu. Maçın çok zorlu geçeceğini belirten Aksoy taraftarın desteğiyle birlikte rakiplerini mağlup edeceklerini söyledi. Aksoy” ilk iki maçta oynadığımız basketbolun karşılığını galibiyetlerle aldık. Şimdi önümüzde zorlu Pertevniyal var. Rakibimiz Anadolu Efes'in pilot takımı olan güçlü bir ekip. Aynı zamanda Alaeddin Yakan gibi tecrübeli bir koçları var. Zorlu geçeceğini tahmin ettiğimiz maçtan galibiyetle ayrılarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz şeklinde konuştu. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false