BEST ZİRVEYE ORTAK OLDU

BEST ZİRVEYE ORTAK OLDU

Basketbol 2.Liginde ilk üç hafta geride kalırken ligde mücadele eden 18 takım arasında müthiş bir çekişme yaşanıyor.




Türkiye
Basketbol 2.Liginde ilk üç hafta geride kalırken ligde mücadele eden 18 takım arasında müthiş bir çekişme yaşanıyor.  Şu ana kadar oynanan karşılaşmalarda dört takım 3 maçını kazanırken 4 takımda henüz galibiyetle tanışamadı.  Zirvede yer alan takımlar Torku Konya Selçuk Üniversitesi, Vestel, Best Balıkesir ve Maçkolik Uşak Üniversitesi olurken bu takımlar yaptıkları üç maçtanda galibiyetle ayrıldı.


TB2L'nin bu yıl çok çekişmeli geçeceği daha ilk maçlardan ön plana çıkarken bu çekişmenin içinde temsilcimiz Best Balıkesir'de ayrı bir renk katacak. Bu yıl özellikle seyircisiyle coşan Best dış sahada da iyi mücadele eden bir takım görüntüsü çizdi. Play-Off bu yılı zorlayacak olan Best play-off'u yakadığı taktirde Beko Basketbol ligi için büyük bir çaba harcayacak.

Diğer temsilcimiz Bandırma Kırmızı ligde oynadığı üç maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet elde etti. Bu hafta İstanbulspor'a konuk olan temsilcimiz skor kaydetmekte zorlanınca 47 sayıda kaldı ve saolndan 63-47 mağlup ayrıldı.

Bayram haftası maç oynanmadan geçilirken bayramdan sonraki hafta Best Yeşil Giresun'a konuk olacak. Lige üç mağlubiyetle başlayan rakibi karşısında galip gelerek çıkışını sürdürmek isteyen Best zirvedeki yerini de korumanın hesaplarını yapıyor.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı