Beyaz kabus temizleniyor

Beyaz kabus temizleniyor

Belediye ekipleri temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bandırma Belediyesi yaklaşık 5 gündür kenti esir alan soğuk hava ve kar yağışı karşısında, kar küreme, tuzlama, çöp toplama, kırılan ve zarar gören ağaçların toplanma çalışmalarını sürdürüyor.

/resimler/2017-1/13/2042172558287.jpg

Temizlik işlerine bağlı ekipler açılan sokaklarda bulunan çöp konteynerlerinde biriken çöpleri toplarken,  Fen işleri müdürlüğü ekipleri,  kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Şehir içerisinde biriken ve ulaşımı aksatan kar yığınlarını şehir dışına taşıyor. Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri de cadde ve sokak aralarında devrilen, kırılan ve zarar gören ağaçları kaldırmayı sürdürüyor.

/resimler/2017-1/13/2042308027319.jpg

Kar ve buzlanmaya karşı top yekun bir çalışmanın yürütüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Dursun Mirza: ?Bandırmamızın yaşadığı doğal felaketin kentimize yaşattığı olumsuzlukları yok etmek için gece gündüz durmadan çalışıyoruz.  Dün geceden beri bir taraftan tuzlama çalışması yapıyor, diğer taraftan da mahalle aralarında biriken çöpleri topluyoruz. Yoğun kar yağışı kentimizde bulunan ağaçlara da zarar verdi. Kırılan ağaçları ve dalların tehlikeli oluşturmaması için uygun olan şekilde kesilerek kaldırıyoruz. Günaydın, Haydar çavuş, İhsaniye, Aksakal mahallelerimizdeki kırılan ağaçlar toplandı. Diğer mahallelerimizdeki ağaçlar da gündüz ve gece olmak üzere toplanmaya devam edecek. Kar felaketinin kentimize yansıttığı olumsuzlukları bir an önce yok etmek ve hayatın normale dönmesi için çalışıyoruz. Büyük bir afet yaşadık. Allah benzer bir afetin bir daha yaşatmasın.? dedi.

/resimler/2017-1/13/2043351309822.jpg



Anahtar Kelimeler: Beyaz kabus temizleniyor
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli