Beyaz Martı Musakça`da hedef centilmenlik

Beyaz Martı Musakça`da hedef centilmenlik

Basri yerli`nin Teknik patronluğundaki Musakçaspor`da hedef gençleri yeşil sahaya çekmek



Futbolun makuz tarihine not düşüren nadir köy takımlarımızdan birisi Musakçaspor.




İletişim ve ulaşımın çağdaş dünya ile buluşmakta zorluk çektiği yıllarda gayri federe olarak spor yaşamına adına yazdıran Musakçaspor 1971-72 sezonundan bu tarafa Amatör olarak ligdeki mücadelesini sürdürüyor.




Sahillerin vazgeçilmez efsanesi Martı`dan beyazı, Denizin maviliğinde mavisini alan Musakçaspor %100 öz kaynakları spor dünyasına tutunduğu mücadelesinde aynı oranda köy gençlerine yer vererek Türk sporunda ``Olmaz sa, Olmaz``ı gerçekleştiriyor .

Mavi Beyaz Musakçaspor yılların tecrübesi ile önceliliği gençler ve centilmenliğin oluşturduğu kadrosunda bu sezon 34 oyuncusunun lisansını vize yaptırdı.


Kısa bir süre önce yapılan genel kurul ile başkanlığa getirilen Süreyya Yıldırım 6 yıldır takımının formasını ıslatan bir cengaver.

Musakça`nın doğasında olan futbol ile iç içe yaşamanın gerekleri bunu vazgeçilmez kılmış dün takımda oynayan ağabeyleri yapmış kulüp başkanlığını nöbet sırası bugün Süreyya Yıldırım`da.

Futbolcu Başkan Süreyya Yıldırım`da geçmişte olduğu gibi köy olanakları çerçevesinde kıt kanaat sezonu tamamlayacak ekonomik beklentilerini rezerv etmenin dışında dış takviyelerle mavi beyazlı ekibin gücünü rakipleri nazarında standarta kavuşturmanın telaşını yaşıyor.

Yıldırım bu noktada Etispor`dan sağ açık Emre gülen,Orta alan oyuncusu Emre Bal, Bandırma altyapıdan orta alan oyuncusu Anıl Ahiçelebi ve Demirspor`un eski kalecisi Ömer ile takviye etti.

Gölge futbol dünyasının unutulmaz kramponları arasında, ismini futbol neonlarında en üst noktaya yazdıran Eski Etispor kaptanlarından Basri Yerli` de önceki sezon olduğu gibi bu sezonda mavi beyaz ekibin başında teknik patron olarak görev üstleniyor.

Yerli kameralarımıza yaptığı açıklamada amaç ve hedefin kendi ve takımı adına geçmişte olduğu gibi bugünde geleceğe dönük özünde gençleşerek Musakçaspor`u geleceğe taşıyamak.







Mehmet Savaş
26.02.2013 17:33:43
TEBRİKLER MUSAKÇA BAŞARILAR SEN BİR EKOLSÜN...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli