Beyaz şenlik coşkusu

Beyaz şenlik coşkusu

Hemşirelik Haftası Kutlanıyor






İnsanlığın Beyaz Melekleri” hemşireler yılın ve kendilerin haftasını kutlamaya başladılar. 12-18 mayıs tarihleri arasında tüm dünyada kutlanılan hemşirelik haftası” ülkemizde ve kentimizde de kutlanmaya başlandı.
İlk kutlamalar dün akşam Bandırma Meslek Yüksek Okulu bahçesinde henüz hemşire olmayan fakat geleceğin hemşireleri tarafından kutlanmaya başladı. Okul bahçesinde akşamın erken saatlerinde Atatürk İlk Öğretim Okulunun kısa sürede kendini kanıtlamış Sevginin Ritmi” grubu tarafından verilen konser ile başladı. Toplum Gönüllüleri Vakfı TOG”un Bandırma'daki önemli isimleri Harun Karacan ve vakfın gençleri Ramazan, Bahar, Gökhan, Melikşah ve diğerleri, hemşirelere sevgilerini dile getirdiler. Geleceğin hemşireleri gece saatlerine dek eğlendiler. Kendilerine bu önemli haftanın başlangıcında Müdür Yard. Doç. Dr. Mehmet Emin Erçakar, Sekreter Mustafa Demirözer, Cezaevi Md. Haydar İbiş, Öğr. Görevlisi Fehim Göze , Öğr. Görevlisi Nurdan Şahin, Fikret Tunabudin, Serap İbiş gibi isimlerde yalnız bırakmadılar. Müzik, şiir ve eğlencenin yanı sıra günün önemine binaen yapılan konuşmalar sonrası gece sona erdi.



Hemşirelik haftası nedeniyle sağlığımızın ve insanlığın olmazsa olmazı hemşirelerin bu önemli gününü Bandırma Manşet olarak bizlerde kutluyoruz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false