Bezirci`de Kutlu Doğum Coşkusu

Bezirci`de Kutlu Doğum Coşkusu

Bezirci Kutlu Doğum etkinliğini sürdürdü, İlahiyat dünyasının üç Mega Star`ı, İsmail Coşar, Bilal Demiryürek ve Adem Karabay ile birkez daha coştu.

Bezirci köyü geçmişten günümüze uzanan Mevlit geleneğini yine bozmadı ve yine sıra dışı proğramı ile Bölge halkının kulaklarının pasını silen ilahiyat dünyasının Mega star`ı Ankara Kocatepe imamı İsmail Coşar, Bilal Demiryürek ve proğrama İstanbul`dan katılan Adem Karabay ile sıra dışı bir gün yaşadı.
Bezirci`deki etkinlik Bandırma müftüsü Cahit Çetin`in günün önemine binaen yaptığı konuşma ile başladı.
Ardından üç değerli hafız`ın bir birinden nefis kasideleri zaman zaman dinleyenlerin gözlerini yaşarttı.
Coşar`ın proğramı noktalayan konuşmasında ise yine birlik ve beraberlik mesajı vardı.
İsmail Coşar; Beraberinde ilçe Emniyet müdürü Abdülkadir Çılman, Etimaden Müdürü Recep Şekerci, Edincik belediye başkanı Mehmet Yağcı, Milletvekili M.Cemal Öztaylan`ın bulunan Kaymakam Ali mantı`yı işaret ederek `` İşte Devlette burada,Millette burada, Kasidelerimizde ecdatın şehitlerinden başladık,Bu günlere geldik, Türkiye Cumhuriyeti büyük ve Güçlü bir ülke hiçkimsenin gücü bu ülkeyi yıkmaya yetmeyecektir.`` dedi.
Bezirci Muharı Aptullah Dedekayoğulları beraberinde iltiyar heyeti ve Mevlit tertip komitesi konukların rahat bir mevlit dinlemesi için hiçbir masraftan kaçınmadı.
Seslendirmeden, Açık hava oluşumuna konuklar her zaman olduğu gibi sıra dışı Bezirci mevlidi ile birkez daha ilahi söylevlerle gönüllerini hoş ettiler.
Bezirci de mevlit sonrası ise herzaman olduğu gibi yine bol çepçe ikramlar yapıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı