BGC’den Fatih Ortaokulu’na anlamlı ödül

BGC’den Fatih Ortaokulu’na anlamlı ödül

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti(BGC), “Yılın Öğretmenleri”ni Fatih Ortaokulu’ndan seçti.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti (BGC), “Yılın Öğretmenleri”ni Fatih Ortaokulu’ndan seçti.

Cemiyet yönetim kurulu, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, Fatih Ortaokulu’nu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın Bandırma’daki kutlamaları sırasında, geçit töreninden çok düzenli, disiplinli ve coşkulu geçişi için ödüle değer buldu.

Okul müdürü Vasfi Akçetin, beden eğitimi öğretmenleri Bilgen Özkahraman ve Gökhan Sivrikaya’ya plaketleri BGC Başkanı Kaan Bingül, 2. Başkan Ozan Ertuğrul, Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ve 17 Eylül Mahallesi Muhtarı İrfan Acar tarafından, törenle öğrencilerin önünde verildi.

Törende konuşan okul müdürü Vasfi Akçetin ve beden eğitimi öğretmeni Bilgen Özkahraman, BGC’ye teşekkür ettiler.

Hâlen 47 öğretmenin 690 öğrenciye eğitim-öğretim verdiği Fatih Ortaokulu, başarılarıyla dikkat çekiyor. Okulda, 7 ve 8. sınıflara haftada 11 saat “ileri İngilizce” eğitimi de veriliyor.

Eğitimde ön koşul olan disiplinli çalışmalarını, okul, çevre ve resmi törenlerde fark edilecek şekilde en üst noktaya taşıyan Fatih Ortaokulu, Cumhuriyet Bayramı geçit töreninde Bandırmalıların dikkatini çekmiş ve büyük alkış ve takdir toplamışlardı.

Okul idaresinin bu anlamdaki hassasiyetini öğrencilerine taşıyan Fatih Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmenleri Bilgen Özkahraman ile Gökhan Sivrikaya disiplindeki hassasiyetlerini sadece öğrenciler üzerinde  değil kendileride bu örnek davranışa azami şekilde riayet etmişlerdi.



Anahtar Kelimeler: Fatih Ortaokulu’ anlamlı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı