Bıçakla yaralamaya 2 tutuklama

Bıçakla yaralamaya 2 tutuklama

Çay Ocağındaki hesaplaşma hastane ile ceza evinde noktalandı.

 

Önceki akşam saatlerinde meydana gelen bıçaklı kavga olayında bir kişi ağır yaralandı. Olaya adı karışan 2. Kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay önceki akşam saatlerinde Günaydın Mahallesi Pazar Caddesi numara 56. Da faaliyet gösteren Nuran Çay ocağında meydana geldi.

Çay Ocağı işletmecisi Necdet İ. İle üvey oğlu telefon mesajı ile işyerlerine çağırdıkları Ergin Tek(36) yı aralarında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçaklayarak yaraladılar.

Olay mahalline kendi arabası ve yanında bir arkadaşı ile gelen Ergin Tek, çay ocağı içinde aldığı bıçak darbeleri sonucu kendisini dışarıya atarak canını kurtardı.

Arkadaşının kullandığı otomobil ile hastaneye yetiştirilen Ergin Tek, 3 göğüs bölgesi 2 bacak bölgesinden aldığı bıçak darbelerinden dolayı ve aşırı kan kaybı nedeni ile hemen ameliyata alındı.

Durumu hayati tehlike arz eden Ergin Tek´in ameliyatı sürerken polise yapılan ihbar sonucu olay mahalline giden emniyet güçleri olayın failleri olarak çay ocağı işletmecisi Necdet İ.  eşi Nuran İ.  ve Oğulları F.Ç yi gözaltına alarak soruşturma ardından haklarında tanzim edilen evrakla sevk edildikleri mahkemece Nuran İ. Serbest kalırken Necdet İ. ile üvey oğlu F.Ç tutuklanarak ceza evine kapatıldı.

/resimler/2015-11/30/2050515561004.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Bıçakla yaralamaya tutuklama
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false