Biga Fenerbahçelilerde nöbet değişimi

Biga Fenerbahçelilerde nöbet değişimi

Kurucu Başkan Şadan Doğan, 17 yıl sonra görevi Av. Arda Bozkurt´a bıraktı.

Biga´da sosyal kültürel, sportif ve ticari yaşam tarzı ile gönüllere taht kuran iş adamı Şadan Doğan 17 yıl önce kurduğu Biga Fenerbahçeliler derneği başkanlığını genç jenerasyon Av. Arda Bozkurt ve ekibine devir etti.

Biga Fenerbahçeli taraftarlar derneği sosyal tesislerindeki genel kurulda divan başkanlığına seçilen Biga belediye Başkanı İsmail Işık, efsane başkan Şadan Doğan´dan övgü ile bahsederek kendisinin iş ve sosyal hayatın yanı sıra sportif alandaki başarısının yadsınamayacağını vurguladı.

Başkan Işık, Biga´da Şadan Doğan´ın başlattığı sosyal tesisleşme sürecini, Galatasaraylılar ve Beşiktaşlılar´la devam ettiğini, üç ayrı renklere gönül vermiş taraftarların aynı bulvarda gönül gönüle spor kardeşliği içinde sivil toplum kuruluşları içinde yer almalarında Şadan Doğan´ın payının büyük olduğunu söyledi.

17 yıl sonra kurucu başkanı olduğu Biga Fenerbahçeliler Derneği yönetimini Av. Arda Bozkurt´a bırakan Şadan Doğan, genç ekibin hizmet bayrağını daha üst noktalara taşıyacağından şüphesi olmadığını vurgulayarak 17 yılda hayata geçirdikleri 78 adet belli başlı projeleri okuyarak, bu süreçte kendisine yol arkadaşlığı yapan yönetim kurulunun payının büyük olduğunu söyledi.

/resimler/2018-10/17/1205170619999.jpg

17 yıllık görev sürecinde Biga Fenerbahçeliler Derneği bünyesine 282 üye kazandırıp, bunların 38´ini Fenerbahçe kulübü temsilci üyesi, 33´ünü ise kongre delegesi yaptıklarını vurgulayan Şadan Doğan, Biga ekseninde hayata geçirdikleri projelerde renk ve taraftar fanatikliğini ön plana çıkartmayarak ilçede var olan spor kulüpleri ile birlikte spor´un birleştirici gücünü ön planda tuttuklarını söyledi.

Efsane Başkan Şadan Doğan´ın gençlerin önünü açmak anlamında görevi şartsız bıraktığı Av. Arda Bozkurt, Şadan Doğan´dan sonra görev almanın zorluğu bilincinde olduklarını, geçmişte olduğu gibi gelecekte de Şadan Doğan´ın kendilerine mihmandar olacağını vurguladı.

Yeni Başkan Arda Bozkurt, geçmiş hizmetleri anısına Şadan Doğan ve yönetim kuruluna bir plaket ile teşekkür ederken, Doğan´a 2 ayrı teşekkür plaketi Erdek´ten geldi.

/resimler/2018-10/17/1204371869722.jpg

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı mazereti dolayısı ile icabet edemediği genel kurulda efsane Başkan´a sunulmak üzere gönderdiği Erdek armağanını Belediye Meclis Üyesi Şükrü Talaş verdi. Erdek Fenerbahçeliler derneği olarak kongreyi onurlandıran Başkan Emin Can, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kulalı ve Necati Gezgin´de bölge Fenerbahçeliler dernekleri ortak işbirliği ve programların hayata geçirilmesinde payı olan Şadan Doğan´a Erdek Fenerbahçelileri adına plaket armağan ettiler.

/resimler/2018-10/17/1204014837509.jpg

Daha sonra devam eden genel kurulda seçime geçilerek Av. Arda Bozkurt ve listesinde yer alan isimler 17 yıl sonra Biga Fenerbahçeli taraftarlar derneğinde değişim rüzgârı estirirken, genel kurula konuk olan Biga Beşiktaşlı taraftarlar derneği ile Biga Galatasaraylı taraftarlar dernekleri başkan ve yöneticileri hem Şadan Doğan´ı hemze yeni Başkan Arda Bozkurt´u kutlayarak başarı dileğinde bulundular.

/resimler/2018-10/17/1203290617998.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli