Biga kaymakamı Fatih Genel`e Ziyaret

Biga kaymakamı Fatih Genel`e Ziyaret

Biga Kaymakamı Fatih Genel, Haşmet Demirbil ve Edremitli iş adamı Ömer Özdenli'ye Okçuluk Kitabını ve Festival Anısı Plaketini” hediye etti.



Çanakkale'nin Biga
ilçesinde Biga Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Biga Sancak Beyi Osman Bey” anısına düzenlenen Uluslararası Okçuluk Müsabakasında çektiği ilginç fotoğrafı hediye etti.


Biga Sancak Beyi Osman Bey” anısına düzenlenen Uluslararası Okçuluk Müsabakasına katılıp, çektiği ilginç fotoğrafı hediye eden Sanat Fotoğrafçısı Haşmet Demirbil'e teşekkür eden Biga Kaymakamı Fatih Genel, Haşmet Demirbil ve Edremitli iş adamı Ömer Özdenli'ye Okçuluk Kitabını ve Festival Anısı Plaketini” hediye etti.

Uluslararası Biga Sancak Beyi Osman Bey” Okçuluk Müsabakasına Fotoğraf Sanatçısı olarak tekrar katılacaklarının sözünü veren Haşmet Demirbil, Türklerin Anadolu'ya yerleşmesi, Osmanlı Devletine kuruluşunu ve Rumeli, Arabistan, Filistin, Mısır ve tüm kuzey Afrika'da 600 yıl medeniyet sürdüren Osmanlı okçuluğunu bu gün bizlere tekrar tanıştıran Kaymakam Genel'e teşekkür etti.

Havran ve Edremit Körfezindeki tüm dostlarına selam gönderen Kaymakam Genel, Dünya çapında şöhret olmuş ve birincilik almış, adını tarihe altın harflerle yazdıran, adına anıtlar dikilen Biga Sancak Beyi Osman Bey” anısına Uluslararası Okçuluk Müsabakasını geleneksel hale getireceklerini söyledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı