BİGA Kent Konseyi Gençlik Meclisinden ulvi görev

BİGA Kent Konseyi Gençlik Meclisinden ulvi görev

Çanakkale Deniz Zaferi`nin 98. yılında Ecdadı anmak adına " Savaş Fotoğrafları " adlı sergisi açtılar




Biga Kent Konseyi Gençlik Meclisinin düzenlemiş olduğu Çanakkale Deniz Zaferi`nin 98. yılında Ecdadı anmak adına " Savaş Fotoğrafları " adlı sergisi 19 Mart Salı günü açıldı.
Biga Pakt Plus A.V.M deki Sergi 19 - 22 Mart tarihlerinde açık olacak.



Fotoğraf sergisinin açılışına Biga Kaymakamı Fatih GENEL, Biga Kent Konseyi Başkanı Metin TATL, Biga Ticaret Odası Başkanı Tuncay YAŞAR, Çanakkale AKUT Sosyal Projeler
Sorumlusu Metin BİLEK, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut DOĞAN, Biga Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı H. Kunter GÜLEÇ, Başkan Yardımcısı Yavuz BORAZAN ve yürütme kurulu, TEMAD İlçe Başkanı Akif KİREÇ, Basın  Mensupları ve Biga halkı katıldı.



Biga Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı H. Kunter GÜLEÇ yaptığı kısa açıklamada: " Sayın Kaymakamım, Sayın Kent Konseyi Başkanım, Basınımızın değerli temsilcileri ve saygı değer halkımız. Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl döneminde ecdadımızı anmak için oluşturduğumuz " Savaş Fotoğrafları " adlı sergimize hoşgeldiniz. Japonların Nagazaki ve Hiroşima, Amerikanın Pearl Harborı varsa bizimde anlı şallı Çanakkale Zaferimiz var. Bu destan da nice Mehmetler, Hasanlar, Seyitler, Yahyalar gibi kahramanlara şahitler ediyoruz. 15 yaşın da eli kalem tutması gereken çocuklar hiç düşünmeden Vatan, Namus için cepheye koştular. Milli Gençlik Şuurunu canlandırmak adına yaptığımız etkinlikten son derece mutluyuz. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. dedi.








Salim Çıbanoğlu
20.03.2013 19:23:42
Bu ulvi çalışmalarından dolayı Biga gençlerini kutluyorum... Ancak çevresel olumsuzluğu ile halk tarafından sorgulanan AÇDAŞ gibi bir kuruluşun sponsör olması bu hizmete gölge düşürmüştür.. saygılar...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı