Bigadiç Belediye Spor Futbol Takımı Süper Amatör Küme`de

Bigadiç Belediye Spor Futbol Takımı Süper Amatör Küme`de

Futbolcular, aldıkları kupayı Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`e takdim etti.

1. Amatör Küme Merkez A Grubunun Şampiyonu Bigadiç Belediye Spor Oldu.

Balıkesir 1. Amatör Küme Merkez A Grubunda Şampiyonluğunu İlan Eden Bigadiç Belediye Spor Futbol Takımı Şampiyonluk Kupasını Aldı.

Futbolcular, aldıkları kupayı Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`e takdim etti.

Balıkesir 1. Amatör Küme Merkez A Grubunda verdiği mücadeleyi şampiyon olarak tamamlayan Bigadiç Belediyespor, önümüzdeki sezon Balıkesir Amatör Süper Ligi`nde mücadele verecek.

Pazar günü saat 12:00 de sezonun son maçında rakipleri Esnaf Sporu deplasmanda 5-1 yenerek galip gelen Bigadiç Belediyespor, şampiyon oldu.

Şampiyonluk Kupasıyla dönen Bigadiç Belediye Spor Futbol Takımı kafilesini Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ve sporseverler ilçe merkezi girişinde karşıladı.

Davul - zurna eşliğinde Şampiyonluk kupası ile otobüsten inen futbolcular ve teknik heyet kazandıkları kupanın etrafında göbek atarak şampiyonluğu kutladı, ardından taraftarlarla birlikte şehir turuna katıldı.

Şampiyonluğa inanarak yola çıktıklarını ve bunu başarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını dile getiren Bigadiç Belediye Spor Başkanı Demirel Şık, ``Takıma her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanınız Mustafa Göksel`e teşekkür ederim. Belediye Başkanım, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz ve sporcularımız üzerlerine düşeni yaptılar. Bu da şampiyonluğu getirdi. Bigadiç`e şampiyonluk yaşattığımız için gururluyuz.`` dedi.

Demirel, ``Gençlere sporu sevdirmek, birlik ve beraberliği sağlamak için kurulan Bigadiç Belediye Spor Futbol Takımımız birinci amatör kümede başarılı bir sezon geçirerek şampiyon oldu ve süper amatör kümeye yükseldi diyen Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Kulübümüzün Süper amatöre çıkması büyük bir başarıdır. Gençlerimizin bizlere yaşattığı şampiyonluk bizim için onur kaynağı oldu. Bu başarının mimarı kulüp  başkanımız, sporcularımız ve teknik heyetimizdir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah çok çalışarak daha da başarılı olurlar. 2014-2015 sezonunda Bigadiç Belediye Spor Futbol Takımımıza Süper Amatör Kümede başarılar dilerim.`` dedi.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı