Bigalılarda nöbet değişimi

Bigalılarda nöbet değişimi

Genel kurula ilişkin iddiaları cevaplayan yeni başkan Salih Sertkaya; ?İddialar tüm Bigalılara saygısızlık?

 

Bigalılar Kültür Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yeni Başkanı Salih Sertkaya, dernekte yapılan seçimlerin ardından alınan mağlubiyetlerin siyaset ve siyasi partilerle ilişkilendirilmesinin tüm dernek üyelerine ve Bigalılara saygısızlık olduğunu ifade etti.

Sertkaya yaptığı açıklamada ?Bigalılar Kültür Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak son günlerde derneğimize siyaset bulaştırıldığına ilişkin bizi ve camiamızı üzen asılsız iddialara şahit olmaktayız. Derneğimiz 14.06.2015 Pazar günü 81 üyemizin katılımıyla demokratik kurallar çerçevesinde olağan bir genel kurul gerçekleştirmiştir. Seçimlerde daha önceden ?Biga´lı veya Biga´yı seviyor olma? kimliğiyle derneğimize üye yapılan üyelerimiz hür iradeleriyle oylarını kullanmışlardır.

Seçim neticesinde üyelerimizden gelen değişim taleplerine kulak tıkayanlar kaybetmiş, üyelerimiz yeni yüzlere ve yeni fikirlere şans tanıma kararı almışlardır. Öncelikle herkes sandıktan çıkan iradeye saygı duymalıdır. Şahsi mağlubiyetlerini siyaset ve siyasi partilerle ilişkilendirerek tüm Bigalılara saygısızlık yapanları esefle kınıyorum. Dernek seçimlerine siyaset bulaştırıldığını iddia edenler, seçimi kaybetmenin getirdiği duygusallıkla hezeyan bataklığında çırpınmaktadır. Olağan kurulumuzu siyasetle ilişkilendirerek kafa karıştırmak isteyenler bilsinler ki seçimler şahsım ve sayın İsmail Sertkaya arasında olmuş ve sayın İsmail Sertkaya seçimleri kaybetmiştir. Tüm üyelerimizin gözü önünde yapılan seçimleri siyasi partilerle ilişkilendirmeye çalışmak bencil ihtiraslara dayalı bir çarpıtma olup, kesinlikle asılsızdır.? dedi.

/resimler/2015-6/25/1936359360323.jpg

Yeni Bigalılar Derneğinden vali Mustafa Yaman´a ziyaret

Bigalılar Derneği Yönetim Kurulu, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman´ı makamında ziyaret etti.

 Burak Bahadır Tuzlu, Mehmet Gündoğan, Mustafa Yaman Başkan Salih Sertkaya ve Cahit Acay´dan oluşan Bandırma Bigalılar derneğini makamında kabul eden Vali Yaman başarı dileğinde bulundu.

 



Anahtar Kelimeler: Bigalılarda nöbet değişimi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli