BİİBF 850 mezun verdi

BİİBF 850 mezun verdi

Bandırmaspor futbol stadında yapılan törende, Toplu diploma verildi







........Başarılarıyla gurur duydular




Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi, İdari bilimler fakültesi 20. yılında 850 mezun daha verdi.





Bandırmaspor 17 Eylül stadyumunda düzenlenen genel diploma töreninde hazır bulunan Rektör Mahir Alkan, ne geçmiş nede gelecek adına Bandırma yerleşkesi adına tek katkıdan söz etmedi.


Eski bir Üniversite öğrenci velisi olarak, Mezun olan çocukların ailelerini çok iyi anladığını vurgulayan Rektörün konuştukları kantara gelmedi, Konuşamadıkları merak edildi.
Rektör Alkan`ın her zaman olduğu gibi dilek ve temenniden öte geçmeyen konuşmasında sahne ve seslendirme tesisatını dahi Balıkesir getirmesi Balıkesir eksenli yaptırımların ötesinde bir tasarrufunun olmuyacağı açık ve net olarak anlaşıldı.

17 Eylül deki törende konuşan Belediye başkanı Sedat pekel ise çağdaş yarınların teminatı gençlerin Bandırma`daki geleceklerini planladıkları eğitim öğretimleri sırasında  yerel yönetim olarak tüm beklentilerinin karşılanacağı sözünü verdi.




CHP Milletvekili Av.Namık Havutça`da özgürlükler ülkesi Türkiye Cumhuriyetinde, Bilim ve Kültüre dayalı geleceğini şekillendiren gençlerin, Cumhuriyet ve ilkelrinden taviz vermeden barış ve kardeşlik içersinde bir yaşam sürmeleri dileğinde bulundu.


17 Eylül stadındaki törende Kaymakam Ali Mantı Konuşma yapmadı, Diploma vermedi.

Törenin geri kalan bölümünde bölüm birincileri Cihan Kutlugün,Emine Toker ve Metin öztoprak birer konuşma yaptı.

Daha sonra diploma dağıtımına geçildi ve 4 bölümden oluşan İktisadi İdari bilimler fakültesinden 400, Meslek Yüksek okulu bölümlerinden 400 ve Sağlık yüksek okulundan 50 olmak üzere toplam 850 genç Üniversiteli eğitim yaşamlarını noktalayıp, Hayata atılmalarına olanak sağlayan diplomalarını aldılar.







sayim alkazak
5.06.2012 19:45:23
Sayın Alkan`dan Bandırma`ya hizmet yerine köstek beklemeyenler hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Çok değil 3-5 ay öncesi Fakültedeki atamaları bir gözönüne getirin. Olay açık ve net.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı