Bileyici, Erdek'te Kurban kesicilerin imdadına yetişti.

Bileyici, Erdek

Bıçak Bileyici Ekrem Şimşek, Mobil bileme aracı ile Kurban keseceklerin imdadına yetişti.

Bıçak Bileyici Ekrem Şimşek, Mobil bileme aracı ile Erdek'te Kurban keseceklerin imdadına yetişti.

Kurban Bayramına ramak kala Kurban kesmek için yoğun bir mesai veren Vatandaşlar kurban pazarlığı yapım, kurbanını arttıktan sonra şimdide kesme, parçalama derdine düştü.

Özellikle kurban kesme ve parçalama anlamında Balta, Keser, Satır ve Bıçak kullanmanın çok önemli olduğu Kurban'da bu işlevi görecek keskin kesicilere büyük ihtiyaç düşüyor.

Eski bir torna ustası olan Ekrem Şimşek, mesleki içtimadan emekli olduktan sonra aldığı küçük bir otomobile kurduğu "Mobil Bileyici" aparatı ile Kurban kesicilerin imdadına yetişti.

Erdek Havuzlu Meydan'da toplu taşıma durağı yanında Kurban kesicilerini ağırlayan “Bileyici Üstadı” Ekrem Şimşek çok kısa bir sürede bileğlediği kesici aletler ile kısa zamanda adından söz ettirmeye başladı.

Mobil kesici alet bileğleyicisi Ekrem Şimşek, bıçağı uzun süre taşa vermenin, iyi bileğleme anlamına gelmediğini her için bir püf noktası olduğu gibi bıçak bileğlemenin de kendine özgü yöntemi olduğunu, bunu anlamak için kendisine kör bir bıçak getirilmesinin kafi olduğunu açıkladı.

Bileğleyici Ekrem Usta, çok iyi bu hususta, Havuzlu meydan, toplu taşıma durağında



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı