Bilgen, ?Liman AVM´nin vizyonunu yüksek tutuyoruz.?

Bilgen, ?Liman AVM´nin vizyonunu yüksek tutuyoruz.?

Bandırma ve Bölgenin en kapsamlı ve en büyük kurumsal alış veriş merkezi Liman AVM prestij arttırmayı sürdürdü.

Bandırma ve Bölgenin en kapsamlı ve en büyük kurumsal alışveriş merkezi kuruluşundan günümüze ünlü Markaları Bandırma´ya taşıma noktasında gösterdiği özveri ile geleceğe yönelik vizyonunu kurum müdürü Erim Bilgen anlattı.

/resimler/2017-4/17/1925375538089.jpg

Bilgen, ?Liman AVM, yatırımı Ayhanlar Holding tarafından Ekim 2011 de Bandırma da hayata geçirilip ziyaretçilerine kapısını açtı, Ayhanlar Holding tarafından kiralama ve pazarlama işleri yürütülen

Bandırma Liman AVM artan ziyaretçi sayısı ve geniş bir yelpazeye yayılan müşteri profili ile daha geniş kitlelere hitap ediyor.?

?Bulunduğumuz lokasyonun önemi, yerleşim alternatifleri ve SES grupları açısından çeşitliliği giderek çoğalan bir bölge olması sebebiyle ziyaretçi sayısı artıyor. Liman AVM, bölgeye ve ziyaretçisine bir AVM´den beklenenin fazlasını sunmak için çaba sarf eden alışveriş merkezi .?

? Günlük ortalama ziyaretçi sayısı hafta içi 10-15 bin arasında, hafta sonu ise 25-30 bin arasında değişiyor, Marka karmamız, yeni yapılan kiralamalarla her geçen gün zenginleşiyor. Hızlı bir büyüme ile gelişiyoruz 2016 son çeyreği ile Atasun Optik, Watsons markalarını, devamında İpekyol ve E-bebek ile marka zenginliğimize devam edeceğiz. Bandırma Liman AVM açıldığı günden itibaren %100 doluluk oranını koruyabilen nadir AVM ler den birisi olmuştur. Liman AVM ye katılan yeni markalarla, ziyaretçilere sunulan alternatifler artarken, müşteri profili anlamında da farklı SES gruplarına hitap edebilir duruma gelmiştir.?

?AVM´ nin yıllık pazarlama planının temellerini oluşturan; etkinlik seçimleri, kampanya uygulamaları, sosyal sorumluluk projeleri gibi konularda son derece kritik ve belirleyici oluyor. Ulaşmak ve iletişime geçmek istediğiniz hedef kitleye dokunabileceğiniz türde planlamalar yapıyorsunuz, elimizdeki bilgi birikimi ve tecrübeyi, bu anlamda sonuna kadar kullanıyoruz. Yıllık pazarlama planları için firma tabanında oluşturduğumuz havuz; koyduğumuz hedefler ve bu hedeflere uygun pazarlama planları için müşteri profili özelinde alternatifler sunuyoruz. Bandırma Liman AVM marka karması ve eğlence alternatifleri anlamında her kesimi kucaklayan bir AVM olarak ağırlıkla C + SES gruplarına hitap ettiğimizi söyleyebiliriz. Bunun yanında,  azımsanmayacak sayıda B grubu ziyaretçilerimiz de var. Liman AVM´yi diğer alışveriş merkezlerinden ayıran özelliği ise bölgede ilk ve tek olmasının avantajı ile beraber en büyük özelliği mağaza karmasının geniş bir yelpazede hizmet vermesi, ziyaretçilerine geniş alanlar sunan mimarisi, özellikle lokasyonu olması diye özetleyebiliriz.?

?AVM de Yeme-içme alanlarındaki çeşitlilik kuşkusuz öne çıkıyor. Çünkü artık klasik food-court anlayışından öte, ziyaretçiler bu alanları sadece yeme-içme ihtiyaçlarını değil; sosyalleşme ihtiyaçlarını da karşılamak amacıyla kullanıyorlar. Bazen alışveriş merkezini alış-veriş yapmak için değil arkadaşlarıyla bir restoranda oturup sohbet etmek, film izlemek, işten önce ya da sonra bir fincan kahve keyfi yapmak gibi sebeplerle kullanıyorlar. Buna ek olarak sosyalleşme imkânı sunan sinema, oyun alanları ilgi çekiyor.? Dedi.  

/resimler/2017-4/17/1926059288642.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli