BİLYONER.COM´DAN SPOR ŞÖLENİ

BİLYONER.COM´DAN SPOR ŞÖLENİ

BİLYONER.COM HAFTANIN MAÇI BASKETBOL COŞKUSUNU BANDIRMA´YA TAŞIYOR

BANVİT-GALATASARAY ODEABANK MAÇI KARNAVAL HAVASINDA GEÇECEK

Türkiye´nin öncü ve lider elektronik şans oyunları platformu Bilyoner.com, ?Haftanın Maçı? konsepti ile her hafta başka bir şehirde basketbol coşkusunu yaşatmaya devam ediyor. Pazartesi günü Bandırma´da oynanacak olan Banvit, Galatasaray Odeabank ?Bilyoner.com Haftanın Maçı? mücadelesi karnaval havasında geçecek.

/resimler/2017-2/8/1934085987242.jpg

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 18. Haftasında Banvit ile Galatasaray Odeabank arasında oynanacak karşılaşma ?Bilyoner.com Haftanın Maçı? olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Haftanın Maçı´nda Bilyoner.com dans ekibi, basketbolseverlere keyifli bir maç deneyimi yaşatacak. Molalarda ve periyot aralarında yaptıkları dans gösterileri, bando takımının çaldığı şarkılar, DJ performansları, yarışmalar ve sürpriz hediyelerle maça renk katacak olan Bilyoner.com Bandırmalı basketbolseverlerin hafta sonlarını hiç unutamayacakları bir spor şölenine dönüştürecek.

/resimler/2017-2/8/1934459728585.jpg

Türk basketbolu için oldukça önemli bir adım olan ?Bilyoner.com Haftanın Maçı? konseptinin hedefi, basketbolun bir spor müsabakası olmanın ötesinde 7´den 70´e tüm izleyicilerin keyifli zaman geçirebilecekleri bir etkinlik olarak görülmesi ve böylelikle basketbola olan ilginin giderek daha da yukarılara taşınması.

/resimler/2017-2/8/1935196127903.jpg

Spor Toto Teşkilatı ve Milli Piyango´nun sözleşmeli yasal bayisi Bilyoner.com, bir kez daha bir ilke imza atarak, bu sezon uygulamaya koyduğu ?Haftanın Maçı? konsepti ile basketbol karşılaşmalarını sadece basketbolseverlerin değil, her yaştan seyircinin izlemeyi dört gözle beklediği keyifli birer etkinlik haline getiriyor. Bilyoner.com, imza attığı renkli organizasyonlarla sporun birleştirici gücünü ve yaşattığı coşkuyu hafızalara kazıyarak basketbola duyulan ilginin artmasını amaçlıyor.

/resimler/2017-2/8/1931564761630.jpg

Bilyoner.com Hakkında:

Bilyoner İnteraktif Hizmetler A.Ş., 26 Mart 2004 tarihinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve 6 Aralık 2006 tarihinde Milli Piyango Genel Müdürlüğü ile imzalanan sözleşmelerle Türkiye´nin ilk elektronik şans oyunları platformu oldu. 

Bilyoner.com; Spor Toto oyunları ve Milli Piyango oyunlarını oynatma hakkına sahip olan Bilyoner İnteraktif Hizmetler A.Ş.´nin bir markası... Ortaklık yapısı yüzde 50 Intralot ve yüzde 50 Tek Elektronik A.Ş.´den oluşuyor.

Bilyoner İnteraktif Hizmetler A.Ş.´nin Ortakları; merkezi Yunanistan´da bulunan Intralot S.A. ile bir Hitay Holding A.Ş. kuruluşu olan Tek Elektronik A.Ş´dir. Türkiye´de şans oyunlarının ilk ve en büyük yasal web sitesi Bilyoner.com üyelerine, "şans oyunlarını her an farklı kanallardan sunarak" eğlenceyi hayatlarında daimi kılmayı hedefliyor.Bilyoner.com, şans oyunlarının heyecan ve eğlence amaçlı oynanması gerektiğinden yola çıkarak "sorumlu oyun" ilkesi doğrultusunda hareket ediyor.

Bilyoner.com lider ve güvenilir bir şirket olarak, çalışanları ve iş ortakları ile ortak amaç birliğinde buluşarak, üyelerine güvenilir ve yasal hizmet sunmak amacıyla çalışıyor. Spora ve sporcuya da destek olan Bilyoner.com´un 2016 yılında Kadınlar Basketbol Süper Ligi´ne sponsor olmasıyla, lig maçları ?´Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´´ adıyla oynanmaya başlandı.

/resimler/2017-2/8/1932297060662.jpg



Anahtar Kelimeler: BİLYONER SPOR ŞÖLENİ
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı