Bir dönemin aranan yıldızı idi

Bir dönemin aranan yıldızı idi

Santrafor Altan Kurtbaş, "Efsane Kramponlar"da Zeyyat Saygın´a konuştu.

Bandırma futbol dünyasının ender yetişen isimlerinden Santrafor Altan Kurtbaş, Manşet Spor Editörü Zeyyat Saygın´a ?Efsane Kramponlar?da konuk oldu.

Yeşil beyazlı Bandırma takımı Çınarlıdoğuşspor´dan yükselen Altan Kurtbaş uzun süren futbol yaşamında başarı merdiveninde yükselirken 18 yıl Bandırmaspor dahil, 2 ve 3 profesyonel liglerinde 14 takımın formasını ıslatırken yaklaşık 550 kez resmi müsabakada yer aldı.

Transfer olduğu birçok takımın kaptanlık bandını da taşıyan Altaş Kurtbaş özellikle İstanbul takımlarından Gaziosmanpaşa, Fatih Karagümrük, Çorlu, Zeytinburnu takımlarında futbol oynadı.

Altan Kurtbaş 18 yıl emek verdiği futbol yaşamından koparken 2000 den 2006 yılına kadar altyapılar antrenörlüğü, 2006 yılında ise girdiği Teknik direktörlük kursları ile profesyonel antrenörlüğe geçiş yaptı.

Altan Kurtbaş Profesyonel takım çalıştırıcısı teknik direktör branşı ile bugüne dek yaklaşık 10 takım ile sözleşme imzalayıp görev üstlendi.

Bandırma Manşet Spor editörü Zeyyat Saygın´ın hazırladığı ?Efsane Kramponlar? söyleşisine konuk olan Altan Kurbaş 30 yılı geride kalan futbol ve teknik adamlık serüvenini kameralarımıza anlattı.

Zeyyat Saygın sordu, Efsane Krampon Altan Kurtbaş anlattı. Bu çok özel söyleşiyi izleyin izletin.

/resimler/2017-11/23/1322537144020.jpg



Anahtar Kelimeler: dönemin aranan yıldızı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli