BİR KİŞİ ÖLDÜ

BİR KİŞİ ÖLDÜ

Çanakkale´de yolcu otobüsü devrildi: Bir kişi öldü, çok sayıda yaralı var

Çanakkale´nin Biga ilçesinden İstanbul´a giden yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Çanakkale´nin Biga ilçesinde yolcu otobüsü elektrik direğine çarparak yan yattı.  Ajanslar  en az bir kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Çok sayıda kişi de olayda yaralandı.

Çanakkale-Bursa kara yolunun Karabiga beldesi yol ayrımı Kaldırımbaşı Kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada, otobüs şoförü, yağıştan kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI

İstanbul Esenler´e doğru hareket ettiği bildirilen otobüs, elektrik direğine çarparak devrildi. En az 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Çok sayıda yaralının da olduğu kaza sebebiyle, bölgeye ambulanslar sevk edildi. Yaralıların bölgedeki hastanelere sevki sürüyor.

Ajanslar kazanın, yolcu otobüsünün Çanakkale-İstanbul seferini yapmak üzere yola çıktığı sırada meydana geldiğini bildirdi.

Kurban Bayramı nedeniyle Türkiye genelinde trafikte artış gözlemlenirken, kaza haberleri de çoğaldı. Özellikle otobüslerin üst üste yanmalarının ardından, yolcu otobüslerinin ve şoförlerinin iyi denetlenip denetlenmediği kamuoyunda tartışılıyor.

/resimler/2019-8/17/1239224887421.jpg



Anahtar Kelimeler: KİŞİ ÖLDÜ
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı