Bir zamanlar stat idi.

Bir zamanlar stat idi.

Göbelspor, Kaybolan stadını arıyor.

GÖBEL STADYUMUNU HARABE HALİNE GETİRDİLER

     Balıkesir Susurluk ilçesine bağlı Göbel mahallesinde bulunan Göbel şehir stadyumunu kimliği belirsiz şahıslar camlarını kırarak talan edip  çevresine zarar verdiler. 2015-2016 futbol sezonunda doğal çim olan Göbel şehir stadyumu bin bir emekle Balıkesir Spor İl Müdürlüğünün katkıları ile tamir ve tadilat yapılarak soyunma odaları ve hakem odaları cevre düzenlemesi kalorifer teşkilatı  yenilenerek  2015-2016 futbol sezonuna yetiştirilip Göbel sporun maçlarının kendi sahasında oynama imkanı sağlandı.

/resimler/2016-5/25/1158300523058.jpg

     2016-2017 Futbol sezonunda Susurluk sporun futbol sahasının yerine başka bir tesis yapılması planlandığından Susurluk sporun da Balıkesir 1. Amatör kümeye düşmesi neticesinde  gelecek sezon Susurluk ta oynanması gereken Susurluk spor Kulübünün,Göbel spor kulübünün, Susurluk Beş Eylül Spor kulübünün, Susurluk Gençler birliği  Eğitim spor Kulübünün ve Baba köy sporun tüm maçların, futbol karşılaşmalarının  Göbel Şehir stadyumunda oynanması planlanmaktadır. Bu yüzden  Susurluk  Belediyesinin, Susurluk İlçe Spor Müdürlüğünün Susurluk ta faal olarak bulunan Spor Kulüp Başkanlarının konuya eğilerek 2016-2017 futbol sezonunda mağdur olmamaları için  Göbel de bulunan şehir stadyumunun daha işler ve faal duruma getirilmesi için gerekli yasal girişimlerin yapılması gerekmektedir.

    Göbel mahallesinde bulunan Göbel şehir stadyumunun korunması gerekmektedir. İlgili Jandarma kuvvetlerine bu konuda bilgi aktarılarak yaşanan bu talihsiz olayların kimler tarafından stadyuma zarar verildiği faillerin bulunarak gerekli yasal işlemin yapılması istenmektedir. Kendi mahallesinin malına çevresine zarar veren bu şahıslar  uyarılmalı stadyuma halkımız tarafından sahip çıkılmalıdır. Çünkü böyle bir imkan böyle güzel ortam çok yerde bulunmamaktadır. Susurluk spor camiası ve halkı bunun kıymetini bilmedir. İbrahim PAMUKÇU - Susurluk

/resimler/2016-5/25/1158455679612.jpg



Anahtar Kelimeler: zamanlar stat
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli