Bir futbolcunun isyanı

Bir futbolcunun isyanı

Sanayi stadında gece ışıkları yanmayan sahada antrenman yapan bir takımın feryadı.





Futbol diyoruz, Bandırmadaki Futboldan bahsedeyim. Bu anlatacağım olayı Bandırma`da yayın yapan bir basın kuruluşu`da fotoğrafladı.

Bu gün 600 Evler Spor Kulübü olarak Sanayi Sahasında her zamanki gibi Saat 19:30 da idman yapmaya gittik.

ve saatler 20:00` i gösterdiğinde hava karardı ve sanayi sahasının ışıkları yakılmadı. Gerekçesi ise Sanayi spor ve Eti sporun çekişmesi iki takımda aynı saatte idman yapmak isteyince Sanayispor ışıkları yakmadı.

Çünkü Şalterlerin bulunduğu odanın anahtarı onlarda. 600 Evler Spor Kulübü olarak idmanımızı karanlıkta tamamlamak zorunda kaldık yazık çok yazık .

Orada Çelik Sporun Sahası bomboş duruyor.  Bu tarafta Etispor ve Sanayisporun kavgası bizim gibi kulüplerin önüne geçmeye çalışılıyor. ama ne olursa olsun biz idmanlarımızı yapmaya ve Bandırma`da elimizde bulundurduğumuz tek mahalle takımı ünvanını korumaya devam ettireceğiz.   600 Evler Sporu ayakta tutacağız.

Barış ÖZBEK

******************************************************

Cevap;
Sn. Barış ÖZBEK
1- Sanayi sahasının ışıklarının yakılmaması ile ilgili olarak Etispor'un günahı ne ?
2- Sanayispor, Etispor çekişmesini nereden çıkardınız ?
Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 2012-2013 futbol sezonu hazırlıkları için saha talebimiz olduğu taktirde her hafta başında dilekçe ile başvurarak ve ücretini ödemek şartıyla haftalık saha tahsisi yapılabileceğini, bu şartlar yerine getirilmediği taktirde saha tahsisinin yapılmayacağını gerek telefon ile yapılan görüşmelerde gerekse yüzyüze yapılan görüşmelerde bizzat Genel Kaptanımız Sezai ALKAN'a bildirmiştir.
2012-2013 futbol sezonu çalışmalarımız için bu güne kadar Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce kulübümüze tahsis edilen sanayi sahası yukarıda anlatılan prosedür çerçevesinde olmuştur.
Geleceğimiz olan çocuklarımızın sporu sevmesini, spora ilgi duymasını sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Bandırma'mızın köklü ve güzide iki kulübünün tek çekişmesi sportif anlamda olup, Bandırma'daki amatör futbola en iyi kimin hizmet edeceği yönünde tatlı bir rekabettir.

Dolayısıyla belirtilen gün ve saatte sahanın ışıkları kapatılıyorsa, yetkililerin (ASKF, İlçe veya İl Spor Müdürlüğü vs.) bu konuyu çözme yolunda girişimde bulunmaları tüm spor kulüplerimiz için olumlu olacaktır.
ETİSPOR





Hasan CEYLAN
12.09.2012 08:52:41
Özkan ACAR beyefendi egolarını tatmin etmek için ışıkları kapatmıştır.Bandırmada AMATÖR spor bu zihniyetlerin elinde olduğu sürece bu sorun çözülmez oynamaya takım bulamayacaklar .Bu saha SANAYİSPORT un mu ? Yeni oluşum kendine bir idman sahası yapamıyormu ?Eskiden aşağıdaki sahada 4 takım aynı anda kardeş kardeş idman yapıyordu. Bu kardeşliği bozanlar utansın...

Etispor
12.09.2012 11:55:42
Sn. Barış ÖZBEK 1- Sanayi sahasının ışıklarının yakılmaması ile ilgili olarak Etispor’un günahı ne ? 2- Sanayispor, Etispor çekişmesini nereden çıkardınız ? Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 2012-2013 futbol sezonu hazırlıkları için saha talebimiz olduğu taktirde her hafta başında dilekçe ile başvurarak ve ücretini ödemek şartıyla haftalık saha tahsisi yapılabileceğini, bu şartla

Etispor
12.09.2012 12:03:41
bu şartlar yerine getirilmediği taktirde saha tahsisinin yapılmayacağını gerek telefon ile yapılan görüşmelerde gerekse yüzyüze yapılan görüşmelerde bizzat Genel Kaptanımız Sezai ALKAN’a bildirmiştir.

Etispor
12.09.2012 12:04:17
bu şartlar yerine getirilmediği taktirde saha tahsisinin yapılmayacağını gerek telefon ile yapılan görüşmelerde gerekse yüzyüze yapılan görüşmelerde bizzat Genel Kaptanımız Sezai ALKAN’a bildirmiştir.

Etispor
12.09.2012 12:05:29
Dolayısıyla belirtilen gün ve saatte sahanın ışıkları kapatılıyorsa, yetkililerin (ASKF, İlçe veya İl Spor Müdürlüğü vs.) bu konuyu çözme yolunda girişimde bulunmaları tüm spor kulüplerimiz için olumlu olacaktır.

10buçuk
12.09.2012 14:51:57
Hasan Ceylan`a katılıyorum. Özkan ACAR beyefendi egolarını tatmin etmek için ışıkları kapatmıştır. Sanayispor`un yeni yönetimi ışık sorununu lütfen siz çözün bu işi Özkan ve zabıtanın ellerine bırakmayın. eskisi gibi tüm takımlar kardeş olsun

Barış Özbek
12.09.2012 15:08:53
Özür: Ben bu cümleleri bandırma manşet`in facebook sayfasına üzüntülerimi ve düşüncelerimi yazdım ama bu yazdıklarımın haber olarak yansıtılacağını düşünmedim. benim kimseyle alıp veremediğim yoktur. Amacım Etisporlu ve Sanayisporlu yöneticileri kırmak değildir. Benim sadece amacım akşamki üzüntülerimi dile getirmektir.Benim demek istediklerimi siz yönetici abilerime iletmekti. umarım anlamışımdır.

Hasan CEYLAN
13.09.2012 12:20:08
Yazıklar olsun. NELERİ tartışıyoruz bu duruma düşürenlere yazıklar olsun. Topu topu 4 tane kalan amatör takımlarımızı baltalamak için elinden geleni yapan sözde amatör sporu seven birde antrenör kisvesi altında bulunan kişilerin takımlarımızı düşürdüğü durum traji komik.Çocuklarını bu zihniyete emanet edenler DİKKATTTTT

Hasan CEYLAN
14.09.2012 20:14:18
Bandırmada büyüyen ve 35 senedir sporun içinde olan biri olarak yapılan bu uygulamalardan ve Bandırmamızdaki tesisleşmeme konusundaki sorumlular yüzünden bu işlerden nefret eder duruma geldik.Eline düdük alanın hoca olduğu , cebine para koyanın yönetici olduğu ALTYAPI nın yerlerde süründüğü 25 yıldır amatör takımların hiçbir başarı gösteremediği BANDIRMA mızda bu saydığım efsaftaki insanların bir

Hasan CEYLAN
14.09.2012 20:16:36
Konu ile ilgili SANAYİSPOR cephesinin suskunluğu beni dahada tedirgin etti. İnsan çıkar bir özür diler yada açıklık getirir konuya ne kadar ilgisizler. Yarın öbür gün SÜPER AMATÖR kümeye yükseldiğinizde bu takımlardan yetenekli gençleri nasıl ve hangi yüzle isteyeceksiniz Bu egnçler size sormazlarmı bizi niye sahada ışıksız bıraktınız diye.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı