Bir Gökhan`ı kaybeden, ban ban 2. Gökhan ile sözleşme yaptı.

Bir Gökhan`ı kaybeden, ban ban 2. Gökhan ile sözleşme yaptı.

Karacabey`li Gökhan Karadeniz`i, Altınordu`ya kaptıran Bandırmaspor ara transferde elini çabuk tutarak Karagümrüklü Gökhan`ı renklerine kattı.

Aslen Karacabey`li olup Nülüferspor`da oynayan Gökhan Karadeniz`in sezon başında oynanan hazırlık karşılaşmaları sonrası Bandırmaspor`da oynamak istemesine olumlu bakmayan yönetim kurulu, bu oyuncunun önce Aydınspor`a kiralık oradan da Altınordu`ya geçerek Bandırmaspor`a sezonun hezimetini yaşatan futbolu ardından Bordı beyazlı yönetim kurulu yarayı başka bir Gökhan la sardı.

Bandırmaspor  ara transferde  Fatih Karagümrükspor`lu  Gökhan Şen ile anlaştı.

Bandırmaspor  Fatih Karagümrükspor`lu orta alan oyuncusu  Gökhan Şen(20)   Samsun Belediyespor takımında futbola başladı.

2 yıl önce Samsunspor’a transfer olan  Gökhan 2012 de Fatih Karagümrükspor`a transfer oldu.

 Geçtiğimiz sezon Karagümrük formasıyla çıktığı 33 maçta 9 gol atan Gökhan bu sezon oynadığı 19 maçta 6 gol attı.

Karagümrük formasıyla 49 Lig ve 3 Türkiye Kupası olmak üzere 52 maça çıkıp 15 gol atan Gökhan  Şen ikinci yarıda Bandırmaspor forması ile sahaya çıkacak.

 

Bandırmaspor, Antalya`da Kampa Girdi

Kamp, 14 Ocak`a kadar sürecek.
Bandırmaspor`un, Antalya`nın Manavgat ilçesindeki devre arası hazırlık kampı başladı.Kulübün basın sözcüsü Can Gülmezgil, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manavgat`taki kampın 14 Ocak`a kadar süreceğini bildirdi.Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Gülmezgil, şunları kaydetti: "Ekibimiz, teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Belirli yerlere nokta transferler yapacağız. Amacımız; ikinci yarıda daha başarılı olmak. Zafer Kargoğlu`nu, Derince`ye, Müslüm Aydoğan`ı ise Darıca`ya verdik. Üçüncü kaleci Alper Piliç`i de kiraya vermeyi düşünüyoruz."

 

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli