BİR GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI.

BİR GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI.

Teknoloji ile mesleki tecrübenin birleştiği, Bir güzellik merkezi Paşabayır Mehmetçik caddesinde hizmete girdi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’unda katılımıyla gerçeklesen Bir Güzellik Merkezi açıldı. Tanınmış iş insanlarından  Süleyman ZENGİN’in kızı olan Sinem Zengin Paşabayır Mahallesi Mehmetçik caddesinde an itibariyle hizmet vermeye başladı.

 

Son model teknolojik cihazlarıyla, hijyen ve kaliteye önem veren, alanında uzman kadrosuyla hizmet verecek olan Bir Güzellik Merkezi; hem güvenle işlem yaptırabileceğiniz hizmet kalitesiyle, hem de her bütçeye uygun fiyatlarıyla hizmet veriyor.
Hepsi tescillenmiş cihazlarıyla hassasiyet ve doğal sonuç gerektiren Microblading Kaş Uygulama, kalıcı makyaj, kaş ve kirpikle ilgili diğer tüm uygulamalar, Lazer Epilasyon, sonucu hemen görebileceğiniz G5 yöntemli zayıflama, Lenf Drenaj ve bölgesel incelme, Uzak Doğu yöntemleriyle gerçekleştirilen masaj çeşitleri gibi bir çok hizmet; açılışa özel kampanyalı fiyatlarıyla her bütçeye hitap edecek.
Yakın zamanda başka şubelerle de hizmet vermeye başlayacak olan Bir Güzellik Merkezi’nin; güzellik arayan ve güzellikte kendini bulanların yeri olması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı