Bir nefes, esti geçti

Bir nefes, esti geçti

Belediye Kültür Etkinlikleri çerçevesinde Tepe Gazinoda düzenlenen ‘'Panormos'la şiirin vuslatı'' şiir dinletisi büyük ilgi gördü.

Bandırma Belediyesi Kültür etkinlikleri Tepe Gazino’da düzenlenen Şiir dinletisi ile devam etti.

İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve Bandırmalı Yazarlar tarafından gerçekleştirilen ‘’Panormos’la şiirin vuslatı’’ bir yıl aradan sonra sevenleri ile yeniden buluştu.

Şiir sevenlerin tepe gazinosu randevusunda Ferda Yalçın, Serdar Yılmaz ve Tülay Önder kendi kaleme aldıkları şiirleri ile Tepe Gazino çevresini bir kez daha anılar hülyasında başka diyarlara yolculuk yaptırdı.

Büyük Aşkların platosu olarak tanımlanan Tepe Gazinosu, konseptine uygun şiir dinletisi ile eserlerini büyük beğeni ile okudukları şairlerin kendi sesinden, kendi mısralarını dinleme şansını buldular.

Meteorolojinin sürekli uyarı yaptığı soğuk hava koşullarına rağmen, Tepe’yi dolduran şiir  müdavimleri ortam ve atmosferin sıcaklığı ile ısındılar.

Tepe’nin anılara kazınan üç değerli ismi Ferda Yalçın, Serdar Yılmaz, Tülay Önder kendi gençliklerinin de yaşandığı Tepe Gazinosunda anıları tazeleme fırsatı yaratan Bandırma Belediyesine teşekkür ederken, gönüllerde hoş bir seda, ağızlarda sevgi tadı bırakan şiir leriyle şiir dostlarına veda ettiler. 



Selman Önder
28.09.2014 11:35:13
Tebrikler.Eşim Tülay ÖNDER`i başarısından dolayı kutluyor,onunla gurur duyuyorum.Gönlünüze sağlık.

nihan yücel
29.09.2014 22:49:02
yerel belediyeler ve gazetelerin bu gibi seçkin yazar ve şairleri ağarlayıp yayınlamalarını çok tasvip ediyorum. çok güzel bir etkinlik panormos ilki gibi muteşem geçmiş.emeği geçen tüm emekçiler ve değerli yazarlara selam olsun.içlerinden kıymetli Tülay Önder`i de ayrıca çok severim.saygılar

  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı