Bıraktığı yerden devam etti

Bıraktığı yerden devam etti

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, beş yıl önce kendi tasarladığı Belediye Binası projesinin dış yüzeyini tamamladı.

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı beş yıl önce Erdek`in çehresini değiştiren projelerini yaşama katarken görev süresi sona erdiği için yarım kalan çalışmalarına aradan geçen zaman içinde el sürülmemişti.

Başkan Sarı, 30 Mart`ta Erdek Belediye Başkanlığına yeniden seçilmesi ardından öncelikle yarım kalan projeleri tek tek yaşama katmaya başladı.

Erdek`te yıllarca köhne bir binada hizmet veren Erdek Belediyesi bazı tadilatlar ve dış cephe kaplaması ile görsel ve kullanım olarak önemli değişime uğrarken, değişimin bununla sınırlı olduğunu sananlar yanıldı.

Başkan sarı 19 Mayıs Atatürk`ü anma, Gençlik ve spor Bayramına yetiştirdiği Belediye dış cephesi şimdi Erdek`i ziyaret eden konukların önünde fotoğraf çektirdikleri plato oldu.

Erdek Belediyesinin füme cam kaplama cephesi ile Cumhuriyet alanındaki anıt çevre görselliği anlamında bir birini tamamlayan figürleri ile Tatil cenneti Erdek`in meydan vizyonunu tamamladı.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli