Birey Koleji sınav doktorunu getiriyor

Birey Koleji sınav doktorunu getiriyor

Orta Eğitin Dünyasının yakından tanıdığı Klinik Psikolog ve Sınav Süreci Eğitmeni Dr. Faruk Öndağ ile velileri bir araya getirecek büyük buluşmayı gerçekleştiriyor.

Orta öğretim ve sınav dünyası uzman isimlerinden Dr. Faruk Öndağ Birey Eğitim kurumları davetlisi olarak Bandırma'ya geliyor.

“birlikte fark yaratalım” sloganı ile sıvan öncesi öğrenci ve velilerle gerçekleştirdiği iletişim ile çözüm üretiminde son derece etkili olduğu bilinen ünlü eğitim uzmanı Dr. Faruk Öndağ 15 Aralık Perşembe  günü birey eğitim kurumları davetlisi olarak Bandırma'ya geliyor.

Dr. Faruk Öndağ birey eğitim kurumları danışmanı olarak geleceği Bandırma'da 15 Aralık Perşembe günü saat;19.30 da Barış Manço Kültür Merkezinde öğrenci velileri ile bir araya gelecek.

Dr. Faruk Öndağ, Bandırma'da sınava katılacak öğrencilerin velilerine dayalı toplantısında sınava hazırlanan öğrencilerin ailelerine nasıl rehberlik edebileceklerine yönelik “Sınav Sürecinde Anne, Baba olmak” konulu seminer verecek, Birey eğitim kurumlarının sosyal projesi ücretsiz olacak.



Anahtar Kelimeler: Birey Koleji sınav doktorunu getiriyor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı