Biri mezara, biri hapis’e

Biri mezara, biri hapis’e

Paşabayır’da Mehmetçik Caddesi 83 te meydana gelen alacak-verecek tartışması cinayetle sonlandı.

Paşabayır’da Mehmetçik Caddesi 83 te meydana gelen alacak-verecek tartışması cinayetle sonlandı.

27 Aralık Çarşamba günü saat 17.00 sularında meydana gelen Cinayet olayında Orhan Karakaya (52) yaptığı işin parasını istemek üzere gittiği işyerinde tartışma çıktı. Alkollü olduğu sanılan İsmail Özgün (36) tartışmaya taraf olunca işyerinde kavga çıktı.

İşyerindeki kavganın dozu arttığında ise Orhan Karakaya, üzerine gelen İsmail Özgür’e elindeki bıçağı rastgele sallayınca genç adam kalbin altından isabet aldığı bıçak darbesi ile olduğu yere yığıldı. Olayın tansiyonu ve çevreden yetişenlerin yardım istemesi sonucu Mehmetçik Caddesi 83 numaralı işyerine gelen 112 ekipleri yaralı olarak Cankurtarana taşıdıkları İsmail Özgün için verdikleri çaba yetersiz kaldı.

Hastaneye kaldırılan İsmail Özgün (36) için yapacak bir şey kalmayınca genç adamın hayatını kaybettiği açıklandı. Bandırma Cumhuriyet savcılığı alacak-verecek tartışması sonucu meydana gelen olay sonrası hayatını kaybeden İsmail Özgün’ün cenazesini otopsi için Bursa adli tıp kurumuna gönderdi.

Adli tıp kurumunda dönen İsmail Özgün’ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben doğum yeri olan Erdek Aşağıyapıcı mahallesinde ebedi istirahatgahına defnedildi.

Bekar olduğu öğrenilen İsmail Özgün, ebediyete uğurlanırken beklenmedik bir anda yaşanan öfke patlaması sonucu eli kana bulanan evli ve 3 çocuk babası Orhan Karakaya(52) güvenlik güçleri tarafından yakalanarak hakkında tanzim edilen evrak ile birlikte sevk edildiği nöbetçi mahkemede tutuklanarak ceza evine kapatıldı.



Anahtar Kelimeler: mezara hapis’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı