Birlik çağrısı yaptılar

Birlik çağrısı yaptılar

Bandırmaspor yönetimi sosyal sitelerde çıkan olumsuz eleştirilere cevap verdi.

Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Elmastaş kulüp idari merkezinde gerçekleştirdiği genişletilmiş toplantı ile sosyal sitelerde yayımlanan olumsuz eleştirilere yanıt verdi.

Başkan Erhan Elmastaş iddia edildiği gibi yönetim kurulu içinde her hangi bir görüş ayrılığının bulunmadığını, yapılan toplantıda zorunlu mazeret dolayısı ile bulunamayan üyelerinde kendileri ile bir ve aynı düşüncede olduğunu söyledi.

Elmastan, göreve geldikleri günlerde yaşadıkları şampiyonlukla güzel günler gördüklerini, tüm camianın ortak isteği "İmparator İsmail Ertekin" ile başladıkları ligde ne yazıkki beklentilerinin gerçekleşmediğini vurgulayarak, 2. lig ile 1. lig arasında çok farklı idari anlayışlar bulunduğunu, bu noktadaki adaptasyonu aşmakta büyük müşkülatlar yaşadıklarını söyledi.

Başkan Elmastaş, Bandırmaspor´un 1 lige çıkması ile gelirlerinin de, giderlerinin de arttığını, ancak kulüp olarak 2. ligde yaşadıkları şampiyonluk coşkusunun gelirler anlamında büyük katkısı bulunduğunu, 1 ligde bu gelirleri bulmakta zorlandıklarını söyledi.

Kulübün mali durumunun ödeme güçlüğü çekmediğini, tek isteklerini takımi teknik kadro, taraftar, basın ve yönetim olarak el ale vererek kalan 7 maçta gerekli puanı kazanarak ligde kalmak olduğunu vurguladı.

Ligde kalma noktasındaki inançlarını yitirmediklerini kaydeden Başkan Elmastaş bu anlamda yönetim olarak hertürlü fedekarlığa katlandıklarını, tribün, basın ve çarşı olarak tüm Bandırma dan aynı anlayışı beklediklerini söyledi.

Genel Kaptan Kayhan İpek ise yaptığı açıklamada Bandırmaspor´un kalan maçları bu ekip ile kazanacağını, katbedilen puanda olsa tribünlerin takım üzerinde olumsuz tepkisi bulunmamasını istedi.

Bandırmaspor yönetim kurulu basın toplantısı ardından Taraftarlar derneği ve tribün liderleri ile bir araya gelereek durum değerlendimesi yaptı.

/resimler/2017-4/14/2131379711750.jpg



Anahtar Kelimeler: Birlik çağrısı yaptılar
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı