Birlikte geliyorlar

Birlikte geliyorlar

Kılıçdaroğlu ile Akşener Balıkesir´de ortak miting yapacak

Kılıçdaroğlu ile Akşener´in Ortak Miting Yapacağı 3 İl Belli Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli, Aydın ve Balıkesir´de ortak miting yapacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesinde yapacağı miting sayısını 32´ye çıkardı. Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile de ortak 3 miting yapacak. Bu kapsamda, 6 Mart´ta Denizli, 7 Mart´ta Aydın, 17 Mart´ta ise Balıkesir´de iki lider vatandaşlara hitap edecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun 31 Mart´taki seçimler öncesinde yapacağı miting ve toplantıları organize etmek üzere, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan´ın başkanlığında yapılan çalışmalar tamamlandı.

/resimler/2019-2/27/1009418093145.jpg

KILIÇDAROĞLU 32 MİTİNG YAPACAK

Bu kapsamda Kemal Kılıçdaroğlu, seçime kadar 26 ilde toplam 32 miting gerçekleştirecek. Mitinglerin 7´si İstanbul´da, 4´ü Ankara´da, 3´ü Bursa, Mersin ve Hatay´da, 2´si ise Adana´da yapılacak. Belirlenen diğer illerde ise Kılıçdaroğlu 1´er miting yapacak.

Mitinglerine yarın Batman´dan başlayacak Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Şubat´ta Bursa´da, 1 Mart´ta Mersin´de, 2 Mart´ta Muğla´da ve 3 Mart´ta da Ankara´da seçmenlerle bir araya gelecek.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Karadeniz Bölgesi´nde ise Artvin, Ordu ve Giresun´da düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek.

Planlamanın, salon toplantıları, mahalle ve ilçe mitingleri şeklinde yapıldığı, Kılıçdaroğlu´nun gittiği şehirlerde mitinglerin yanı sıra ev ve iş yerleri ziyaretleri de yapacağı öğrenildi.

/resimler/2019-2/27/1010016062528.jpg

MERSİN´DE DE ORTAK MİTİNG YAPILABİLİR

Kılıçdaroğlu, Akşener ile de ortak 3 miting yapacak. Liderler, 6 Mart´ta Denizli, 7 Mart´ta Aydın, 17 Mart´ta ise Balıkesir´de seçmene seslenecek.

Kemal Kılıçdaroğlu´nun, İYİ Parti´nin büyükşehir belediye başkanlığı seçimleri için aday gösteremediği Mersin´e miting programında özel bir yer verildiği belirtildi.

Bu çerçevede 1 Mart´ta Mersin´de olması beklenen Kılıçdaroğlu, 7 ve 16 Mart´ta da Mersinlilerle buluşacak. Gelişmelere göre, Kılıçdaroğlu ve Akşener´in Mersin için de ortak bir miting planlaması yapılacak.



Anahtar Kelimeler: Birlikte geliyorlar
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli