Bisiklet gurubu son bahar turları

Bisiklet gurubu son bahar turları

BANBİS Pazar Sabahı Antrenman Turlarına Devam Ediyor

Bandırma Bisiklet Grubu ( BANBİS ) her hafta Pazar sabahı yaptığı antrenman sürüşlerine hız kesmeden devam ediyor. Her Pazar Güneş´i pedallarıyla karşılayan grup, Cumhuriyet meydanından 07.30 da hareket edip, antrenman sürüşünü en geç 11.00 da tamamlayarak mutlu bir Pazar sabahına merhaba diyor.

Grubun sözcüsü Olcay Türker ; ? 27 Kasım Pazar sabahı antrenman turumuzu parkurlarımıza yeni dâhil ettiğimiz Ömerli Köyü parkurunda 20 km lik sürüş yaparak tamamladık.

Yaz aylarında Çarşamba akşamı yaptığımız antrenman turlarını, kış aylarında Pazar sabahına alarak farklı bir anlam kattık. Yaz aylarında gün batımını pedallayarak seyrederken, kış aylarında gün doğumunu seyrediyoruz.

Ayrıca sabah erkeden kalkıp, evde ailemiz uyuyorken sessizce ayrılıp sabah sporumuzu yapıyoruz. Şehrin kirli havasından uzaklaşıp, mis gibi temiz havayı ciğerlerimize doldurduktan sonra evlerimize geri dönüp sımsıcak yuvalarımızda, ailelerimizle birlikte mutlu bir Pazar kahvaltısına oturuyoruz.

Bisiklet kullanırken ritmik ve aynı hareketi tekrar ettiğimiz için vücudumuz 35-40 dakika kadar sonra mutluluk hormonu olan endorfin salgılamaya başlar. Böylece tüm haftanın üstümüzde bıraktığı stresi doğada bırakıp, panik atak ve depresyondan uzaklaşırız. Ailemizle birlikte mutlu bir Pazar geçirmiş oluruz.

Bandırma Bisiklet Grubu ( BANBİS ) olarak oluşturduğumuz ?Geleceğin İçin Pedalla? sloganıyla herkesi sağlıklı bir gelecek için pedallamaya davet ediyoruz.?

/resimler/2016-11/27/1738086588830.jpg



Anahtar Kelimeler: Bisiklet gurubu bahar turları
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu