Bisiklet terörü can alıyordu.

Bisiklet terörü can alıyordu.

Paşabayır, Surlarında Bisiklet rallisi facia ile sonlanıyordu.


Saat 22.20 da meydana gelen kazada iki bisikletli genç Paşabayır Surları yokuşunda ralli yaparken bir araca arkadan çarptılar.

Kazada 2 bisikletli genç önemli ölçüde yaralandı.

Etraftan yetişenlerin polisi araması sonucu olay yerine intikal eden polis ile ambulanslar iki genci vatandaşların ve sedye yardımı ile ambulansa alarak hastaneye sevk ettiler.

İki bisikletli gencin otomobiline çarptığı Mustafa Beğenir Surlardan aşağıya inerken Makine mühendisleri odası oto parkına girmek isterken bir anda arkasından bir patlama sesi duyduğunu, durup baktığında ise ardasından süratle gelen iki bisikletli gencin otomobiline çarpmak sureti ile yaralandığını gördüğünü söyledi.

Aynı anda ve aynı yönde seyreden başka bir motosiklet sürücüsü iki bisikletli gencin kendisini geçerek süratle yokuş aşağı indiklerini otoparka dönen özel otomobile arka sağ kapı hizasından çarpmak sureti ile meydana gelen kazada, iki bisikletli genç yaralanırken bisikletlerin hurdaya döndüğünü, otomobilin ise çamlarının kırıldığını söyledi.

Kazadan sonra çevreden gelenler, yokuş aşağı yolun üzerinde yatan iki genci başka otomobillerin ezmemesi için polis gelene kadar yol güvenliğini sağladıkları belirtildi.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı