Bitmeyen kavşak dramlara tuzak oldu

Bitmeyen kavşak dramlara tuzak oldu

Yapboz tahtası gibi sık sık yapılan değişikliklerle yolu bilenlerin de ezberini bozan Liman AVM kavşağı akşam saatlerinde korkunç bir kazaya daha sahne oldu.

Bandırma şehir merkezinden çıkıp kavşaktan geçerek Manyas`a gitmekte olan 10 K 3589 plaka sayılı Otobüs yeni adı AVM kavşağı olan tuzak yola girdi, Kurtarıcı ile çıkmak durumunda kaldı.
Hiçbir işaret ve önlemin olmadığı kavşakta, Balıkesir yönünden gelip Çanakkale istikametine gitmekte olan yabancı plakalı BMV otomobil yol geçiş üstünlüğü kendisine ait olduğu gerekçesi ile yürüyünce kocaman Otobüse parende attırdı.


Öyle ki Otobüs devrilmekle kalmayıp geldiği yöne ters döndü.

Kaza raporunu hazırlayan Trafik ekipler Kaza yeri krokisini hazırlarken hangi aracın nedenli kusurlu olduğu noktasında karar vermekte zorlandı.
Kazada üç kişi yaralandı.


Necati duman
8.10.2011 03:15:21
Ben o yabancı plaka dediğiniz arabanın sahibi Necati duman öncelikle diyebilurimki insan hayatının çok ucuz olduğu bir ülke Turkiye karayolları oraya lamba takmış kaç ay olmuş bilmiyorum ama yanmiyo birde gercekten burada otobüs minibüs ve taksi sürücüleri kesin ya bes yada altı aylık nalesef üzülerek söylüyorum... Bu arada hamdolsun burnumuz kanamadı kazada tüm kazazedelere gecmis olsun diyorum

bandirmalii
11.10.2011 10:54:05
ben o kazayı gördüm senin arabanın hızının kaç olduğunu çok merak ediyorum...

Msafirr
11.10.2011 11:13:23
hepinize geçmiş olsun...ya o mevkide sürekli kazalar oluyo sizin kaza nasıl olduki...hızlımı gidiyodunuz...yani otobüs hafif hızda devrilcek gibi durmuyoda...tekrardan geçmiş olsun...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı