Biz yapacağız...

Biz yapacağız...

Şekerci "Dün engelledikleri projeleri bugün sahiplendiler"

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci ve Belediye Meclis üyesi adayları seçim çalışmaları kapsamında Beyköy ve Çarık Köylerini ziyaret etti.

Yerel seçim çalışmalarına son sürat devam eden Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci, köylerde büyükşehir yasasını ve projelerini anlattı. Bandırma Belediye Yönetiminin bütçeden önceki dönemlere göre çok daha fazla para almış olmalarına rağmen Bandırma’ya elle tutulur bir eser bırakmadıklarını belirten Şekerci “ hayali borçlar” başarısızlığa kılıf olamaz dedi.

Şekerci sözlerine “ Bandırma Belediyesi’nin kasasında para var diye övünenler, belediyeyi kar amacı güden bir işletme sanıyorlar herhalde, Devlet gibi güçlü ve bölgenin en büyük belediyesi ellerinde ama tek bir eserleri dahi bulunmuyor” diyerek belediye yönetimin eleştirdi. Şekerci “ Bandırma’ya kaybedilen zaman ancak yapılmamışları yaparak kazandırılır, Belediye yönetimi olara tamamı Ak Parti döneminde ihale edilip yapımına başlanan eserleri kendilerine mal etmeye çalışıyorlar. Hatırlayacaksınız ki başta belediye binası, AVM, Sahil bandı projeleri olmak üzere birçok başarılı çalışmayı iptal ettirmek için mahkemeye başvurmuşlardı. Şimdi ise seçim kitapçıkları ile bu başarılı projeleri sahiplenmeye çalışıyorlar. Halkı kandırmaya çalışmak ayıptır, günahtır.” dedi

-Mahkemeden yıkım kararı aldırdılar

Şekerci; "Ak Parti iktidarında kamu yararı gözetilerek Bandırma`ya ve Bandırmaspor`a gelir kaynağı olarak inşa edilen katlı otopark, bugünkü yerel iktidar tarafından mahkemeye verilerek yıkım kararı aldırıldı. Yıkım kararı aldırdığınız katlı otoparkı yıkında Bandırmalı ne olduğunuzu görsün. Mahkeme kararını uygulayıp,  Bizim yaptığımız katlı otoparkı yıkabilecek misiniz? Halka da bu yıkım kararı bizim başarımız diyebilecek yüzünüz olacak mı ey CHP`li yönetim" diye seslendi.

“Kapalı pazar yerini biz yapacağız”

Mevcut yönetimin bundan 5 yıl öncesindeki seçim beyannamesinde bulunan kapalı pazar yeri yapımını ancak 5 senede proje aşamasına getirdiğini belirten Şekerci “ Biz seçim çalışmalarımızda Bandırma’nın çehresini değiştirecek, Bandırma’ya yepyeni bir vizyon katacak çeşitli projeler yaptık. Bunların tüm çalışmaları yaklaşık 2 ay sürdü. Bandırma belediye yönetimi ise 5 senede bir projeyi animasyon çizimi yapabildi. Şimdi buradan açıklıyorum. Bandırma’da pazarcı esnafına yakışan, tüm alt yapı çözümleri üretilmiş kapalı pazar yerini biz yapacağız ve esnafımız gerçek kapalı alanda çevre şartlarından etkilenmeden mont kaban giymeden hizmet verebilecekleri pazar yerine kavuşacaklar. Bunu göreve gelir gelmez çözeceğiz. Hizmet üretmek her zaman Ak Belediyeciliğin misyonu olmuştur o yüzden daima Bandırma, Daima hizmet diyoruz. Biz Bandırma’da göreve hazırız” dedi. 

 



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli