BİZİM ÇOCUKLARIMIZ DERNEĞİNDEN BAŞKAN MİRZA´YA ZİYARET

BİZİM ÇOCUKLARIMIZ DERNEĞİNDEN BAŞKAN MİRZA´YA ZİYARET

BİZİM ÇOCUKLARIMIZ DERNEĞİNDEN BAŞKAN MİRZA´YA ZİYARET

Bandırma Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği Başkanı Alev Şengönül, dernek üyeleri ve öğrencileri Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Belediye Meclis Üyesi Nusret Ekiztaş´da yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyarette dernek Başkanı Alev Şengönül kendilerinin hazırlayıp oynadıkları Roman Yolu tiyatro oyununa destek sağladığı için Başkan Mirza´ya teşekkür etti. Ayrıca Roman Yolu oyununu değişik şehirlerde de oynamak istediklerini belirten Şengönül bu konuda da başkan Mirza´dan destek istedi.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Mirza: ?Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneğine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sergiledikleri Roman Yolu tiyatro oyununu izledim ve çok beğendim. Bugüne kadar Belediyemizin imkanları ölçüsünde sanatı, sanatçıyı, derneklerimizi, sendikalarımızı, sivil toplum örgütlerimizi destekledik. Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneğini de Belediyemizin imkanları ölçüsünde desteklemeye devam edeceğiz? dedi.

/resimler/2017-9/8/1130506526147.jpg

 



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu