Bizimkilerin kulakları çınlasın!...

Bizimkilerin kulakları çınlasın!...

İstanbul`da yaşayan Dursunbeyli iş adamı Kupa maçından sonra Balıkesirspor`a yemek verdi.




İstanbul`da yaşayan Dursunbeyli İş adamı Mehmet İLKER Balıkesirspor'lu futbolculara yemek verdi.


İstanbul'da ve Dursunbey'de yaptığı milyonlarca dolarlık yatırımlarla, kendi adına kurduğu vakıfla, ülke genelinde yaptığı yardımlar ve çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Dursunbeyli işadamı Mehmet İLKER, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçı için İstanbul'a gelen, Türk Telekom Arena'da, Galatasaray'la oynanan maçın ardından Balıkesir'in bürokrat ve futbolcularına,Mihmandar Restaurant'ta bir yemek verdi.

Yemeğe katılanlar arasında Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, İstanbul Balıkesirliler Derneği Başkanı Salih Sağıroğlu, İstanbul'da yaşayan Balıkesirli bazı siyasi ve bürokratlar da katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen yemekte konuklarıyla yakından ilgilenen işadamı Mehmet İlker, Balıkesirspor'lu futbolculara bundan sonraki maçlarında başarılar dileyerek, Balıkesirspor'umuzu süper ligde görmek istiyoruz” dedi.

Yemeğin ardından konuklarını uğurlayan Mehmet İlker, bu tür organizasyonlardan hiçbir çıkar beklemediğini ifade ederek, Hiçbir hesabımız yok. Sadece her şeyi Balıkesir için, Balıkesir'e hizmet edenlere ve emeği geçenlere teşekkür anlamında yapıyoruz” diye konuştu.



Bütünşehir`in idare kurulu Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan,İstanbul`da Balıkesirspor`un yanında oldu.

Yarın Ankara da mücadele verecek Bandırmaspor`a aynı hassasiyeti beklemek heralde Bandırma nın da hakkı olsa gerek.






 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli