BJK ?Vodafone Arena? nın açılışına katılıyor.

BJK ?Vodafone Arena? nın açılışına katılıyor.

Bandırma´da, BJK´nin sembol ismi Muhtar Nevzat Man Cumhurbaşkanının açılışını yapacağı ?Vodafone Arena?nın açılış törenini onurlandıracak.

 

Bandırma´nın spor ve siyaset dünyasında önde gelen isimlerinden Dere Mahallesi Muhtarı, Mali Müşavir Nevzat Man, 10 Nisan Pazar Günü Saat 16.30 da Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak Beşiktaş ?Vodafone Arena?nın açılış törenine davet edildi.

Beşiktaş´ın Bandırma´da ki tek Divan Kurulu üyesi Muhtar Nevzat Man, yaşamının vazgeçilmez sevdası Beşiktaş´ın en mutlu gününe özel olarak davet edilmesinin kendisi adına yaşamında apayrı bir anı olarak kalacağını söyledi.

Muhtar Nevzat Man, İstanbul´daki açılış için yola çıkmadan önce spor editörümüz Zeyyat Saygın ile konuştu.

Muhtar Nevzat Man, yaşamsal ritmin en önemli noktalarından birisini oluşturan renk aşkı siyah beyazlı camiayı nasıl tercih ettiğini net olarak anımsamadığını ancak, yaşam boyu bir tutku olarak sürekli arma peşinde koştuğunu vurgulayarak ?Herkes yıldız peşinde koşarken, bizim ay-yıldızımız armamızın içindedir, biz bu yüzden bu takıma sevdalıyız.? Diyerek üzerinde taşıdığı yüzük ve orjin BJK saatinin de çok özel kimselerden armağan olduğunu vurguladı.

Muhtar Nevzat Man, Beşiktaş´ın kazanması ve kaybetmesi durumunda nerede olursa olsun coşku, heyecan ve üzüntüyü yaşadığını, özellikle maç izlerken takımının galip gelmesi adına çoğu kez totem yaptığını söyledi.

Muhtar Nevzat Man 10 Nisan´da İstanbul´da Beşiktaş Divan Kurulu üyesi olarak Başta Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan olmak üzere çok özel simalarla bir arada Beşiktaş ?Vodafone Arena?nın açılış törenine katılmış olmasının manevi değerini tahmin edemediğini söyledi.

/resimler/2016-4/8/2232124324079.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı