BJK`lilerin Susurluk molası

BJK`lilerin Susurluk molası

İSTANBUL KAPALI ÇARŞI BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ, SUSURLUK`ta BJK DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ.

İstanbul`lu arma dostlarını ağırlayan Susurluk BJK Derneği neşelendi.

BJK Eski yöneticilerinden iş adamı Levent ERDOĞAN ile birlikte Divan kurulu üyesi Faruk BELENOĞULLARI-Haluk BELENOĞULLARI, İstanbul Kapalı Çarşı BJK Derneği Başkanı Bayram Serkan KURTULUŞ-Abdullah ÇELİKBİLEK-Bülent DOĞAN, Kadıköy BJK Derneği Başkanı İsmet AYDINLIOĞLU –Biga – Karacabey- Mustafa Kemal Paşa B J K Dernek yöneticileri Susurluk B J K Derneği Başkanı İbrahim ŞORA ve yönetimini ziyarette bulundular.

Susurluk B J K lar Derneğinde yapılan karşılamada Susurluk lu Beşiktaşlıların da katılımları ile BJK li Mehmetçik İlk Öğretim Okulu öğrencilerine Beşiktaş forması ve saat hediye ettiler. Levent ERDOĞAN her BJK lı öğrenci ile tek tek ilgilendi. Nasıl BJK li olduklarını ailelerinin baskılara na rağmen Beşiktaş tan vazgeçmediklerini anlatan çocuklar ile yapılan   hoş sohbetin ardından Susurluk Beşiktaşlılar Dernek binasından ayrılan heyet daha sonra Susurluk un Mahallesi olan Göbel ‘e giderek ” GÖBEL DE ET YENİR” sloganı ile Göbel Gizli Bahçe Restaurantta BJK li Dernekler eğlenceli yemek vererek coşkulu bir kaynaşma gecesi düzenlediler. Daha sonra İstanbul lu BJK liler Biga ilçesine uğurlandılar.

Susurluk B J K ler Dernek Başkanı İbrahim ŞORA da bizleri onurlandıran ziyaretlerinden dolayı Levent ERDOĞAN ve ekibine teşekkür ettiler. Bu sıcak diyalogların devam edeceğini belirten İbrahim ŞORA yönetim kurulu ile birlikte Susurluk ta BJK liler olarak üyelerimize taraftarlarımıza daha güzel hizmetler vermeyi hedeflediklerini belirtti.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı