Blue Moon´da gün batımı

Blue Moon´da gün batımı

Ünlü dizi oyuncusu Nurşim Demir, Erdek´te tatil yapıyor.

Fox Televizyonunun sevilen dizisi No:309 adlı dizinin İsmet Sarıhan´ı (Nurşim Demir) eski bir dost hatırına hafta sonu tatil rotasını Erdek´e çevirdi.

Nurşim Demir, Televizyon dizisi  ?No.309?´da İsmet Sarıhan, ?O hayat Benim? de Ebide, ?Bitmeyen Şarkı? da Zahide, ?Aşka Sürgün? de Destan rolleri ile sanat gücünü zirveye taşırken set çalışmaları nedeni ile tatile vakit kalmamaktan yakınınca Erdek´teki eski dosttan gelen tatil teklifine ?Hayır? diyemedi.

Erdek´in en müstesna köşelerinden Çatal Cevizdeki odasına yerleşen Nurşim Demir (İsmet Sarıhan) güneş, kum ve denizin yorgunluğunu atmak üzere akşam yemeğine çıktığı Blue Moon´da Bandırma Manşet Objektiflerine yakalandı.

Nurşim Demir, tatlı bir heyecanla sürdürdükleri set çalışmalarından hafta sonu kaçamağı şeklinde kendisini bıraktığı Çatal Çeviz´de hem yorgunluk, hem de özlem giderdiğini söyledi.

Nurşim Demir (İsmet Sarıhan) eski bir Erdek, Çatal Ceviz müdavimi olarak uzun süre Erdek´e gelememenin özlemini giderdiğini söyledi.

Erdek´in kendi anılarında çok özel yeri bulunduğunu açıklayan ünlü karakter oyuncusu ?Zaman su gibi akıp geçti, bir zamanlar Kurbağalı ve Cuğra´da zeytinliklerin içinden denize giriyorduk, Şimdi ise kıyıyı apartmanlar kaplamış, benim gönlümdeki Erdek biraz fazla evrim geçirmiş.? Dedi.

/resimler/2016-8/28/0000057550480.jpg

Nurşim Demir Kimdir?

Son olarak rol üstlendiği, Fox Televizyonunun sevilen dizisi ?No: 309? isimli televizyon dizisinde Onur ve Erol´un babaannesi Gelenek ve göreneklerine bağlı tam bir Anadolu kadını, değerlerinden asla taviz vermeyen, dediğim dedik çaldığım düdük yapısıyla iki oğlunun da üstünde güçlü bir yaptırımı olan İsmet Sarıhan (Nurşim Demir) Eşine verdiği destekle, şirketin bugünlere getirmesinde de büyük rol oynar.

Sarıhanoğulları Holding´in, Onur ve Erol´dan sonraki varislerini garanti altına almadan ölmemeyi kafasına koymuştur. Bunu da, rahmetli eşinin vasiyeti doğrultusunda gerçekleştirmeyi planlamaktadır.

Nurşim Demir, daha öncede ?O hayat Benim? de Ebide, ?Bitmeyen Şarkı? da Zahide, ?Aşka Sürgün? de Destan rollerini oynamıştı.

/resimler/2016-8/28/0000428020009.jpg

Yıllar sonra geldiği Erdek´te anılarını tazeleyen Nurşin Demir, Kurbağalı´nın günbatımını izlemeyide ihmal etmedi.

Dostları ile Blue Moon´da gün batımının keyfini yaşayan ünlü karakter oyuncusu Nurşin Demir, Erdek molalarını daha sıklaştırmak isteğini yeniledi.



Anahtar Kelimeler: Blue Moon batımı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli