Bölge 2. ligi ile başladılar

Bölge 2. ligi ile başladılar

Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi´nin 1. Kademe yarışları tamamlandı.

Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Türkiye Genelinde sekiz bölgede düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi´nin 1. Kademe yarışları tamamlandı.

Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde yapılan yarışmalarda bu yıl 597 takımdan tam 2361 atlet yarıştı.
Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe yarışmalarına Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN eşliğinde Erdek´ten ?Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü? de 14 kişilik kafilesiyle Ege Bölgesi Grubunda Antalya´da katıldı.

Sezonun ilk yarışında oldukça başarılı bir sonuç alan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Erdek´i en iyi şekilde temsil etmeye devam ettiler. Katılmış oldukları bu yarışmada Küçük Erkekler kategorisinde Ege Bölgesi İkincisi olarak,  kulüplerine ikincilik kupası kazandırdılar.

1. Kademe ve 2. kademe puanlarının toplamında ilk üç sırayı alacak takımların finale kalacağı bu yarışmaların 2. Kademesi 20 Kasım 2016 tarihinde Pamukkale/Denizli´de yapılacaktır. Final yarışmaları ise 22 Aralık 2016 tarihinde Gaziantep ilinde yapılacaktır.

Gülhan; her yarışta olduğu gibi Antalya´da yapılan bu yarışmaya da gidip gelmek için otobüs ihtiyaçlarını karşılayan Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip Uğur´a da teşekkürleri iletti.  

/resimler/2016-10/17/1608034986147.jpg



Anahtar Kelimeler: Bölge ligi başladılar
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli