Bölge Şampiyonası İçin Burdur´a gittiler.

Bölge Şampiyonası İçin Burdur´a gittiler.

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Sporcuları, İli Temsilen Burdur´da yapılacak bölge Şampiyonasına katılmak üzere yol çıktılar.

 

Maşallah bu yiğitlere.....

Zor günlerin yürekli sporcuları, Minderde, Serbestte ve yaz sezonunda Atasporu yağlı çayır güreşlerinde elde ettikleri derecelerle sessiz sedasız Bandırma´nın geçmişten günümüze uzanan güreş markasını geleceğe taşıyacak ekip akşam saatlerinde indirimli otobüs bileti ile Burdur´a hareket etti.

Bilindiği üzere 19 Ocak 2016 Salı günü Burdur Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü nezdinde gerçekleşecek bölge şampiyonası için kura çekecek olan güreş takımınız salı, çarşamba ve perşembe günü katılacakları güreşlerde madalya mücadelesi verecek.

Bandırma Güreş İhtisas kulübü antrenörü İsmail Kurtdemir nezaretinde Burdur´a hareket eden Güreş takımımız olumsuz hava koşullarına rağmen 19 Ocak Salı günü Burdur´a kura çekimine katılacak.

Bandırma Manşet ailesi olarak genç güreşçi kafilemize kazasın, belasız selametle hayırlı yolculuklar dilerken, Burdur da yapılacak finallerde dualarımız kendileri ile birlikte olacak.

Bandırma Güreş İhtisas kulübü kafilesini Burdur´da, Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ahmet Sancar karşılayacak.

Değerli Müdürümüz Ahmet sancar´a kafilemize göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür eder başarılı çalışmalarında muvaffakıyetler dileriz.

/resimler/2016-1/19/0112398853897.jpg

               Turaçlı Pamukçu´da Güreş şurasına katılıyor.

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü, Bölge şampiyonası finalleri için Burdur´a hareket ederken, Başkan Hacı Orhan Turaçlı´da 23 Ocak´ta yapılacak Türkiye Yağlı Güreş Şurası için Balıkesir Pamukçu´ya gidiyor.

Balıkesir, Pamukçu´da bulunan Asya-Termal otelde gerçekleşecek Türkiye Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri masaya yatırılıp, kural ve yönetmeliklerin günün şartlarına göre güncelleşmeleri masaya yatırılacak.

Bilindiği üzere, Minder Güreşleri kurallarının uygulandığı yağlı çayır güreşlerine ilgi azalmakta ve her geçen gün, güncelliğini yitirmektedir.

Ata Güreşi Yağlı pehlivan güreçlerinde yeniden eski uygulamalara geçip, kara kucak modeline dönülerek, güreş çayırlarına olan ilginin arttırılması beklenmektedir.

/resimler/2016-1/19/0122320740491.jpg

 

 

 



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu