Bölgeler arası kros yarışlarında büyük başarı

Bölgeler arası kros yarışlarında büyük başarı

Balıkesir Atletizm takımı Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen iller arası kros yarışmalarında ferdi ve takım olarak büyük başarı elde ettiler.

Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde Atletizm branşında çalışmalarını sürdüren sporcularımız Balıkesir Atletizim takımına girerek ili Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen iller arası yarışmalarda temsil ettiler.

Balıkesir adına ve ferdi olarak büyük başarı elde eden sporcuları ve onları yetiştiren Mehmet YILDIRIM, Öznur BAŞ ve Uğur BAŞ hocamızı tebrik ediyoruz. 

Manisa-Akhisar'da düzenlenen bölgeler arası il ve ilçe karmaları, Kulüpler arası Kros ligi 2. kademe yarışmalarında, Sporcularımızdan Almina YETİLMEZER' in de yarıştığı Balıkesir İl Karması 28 puanla U-14 Kızlar kategorisine de takım halinde 2. Oldu.

Sporcularımızdan Samet KESKİN' in de yarıştığı Balıkesir İl Karması 11 puanla U-14 Erkekler kategorisine de takım halinde 1. Oldu.

Sporcularımızdan Dilek ÖZYILDIRIM' ın da yarıştığı Balıkesir İl Karması 20 puanla U-16 Kızlar kategorisine de takım halinde 2. Oldu.

Sporcularımızdan Ömer TÜTEN ve Enes Doğan Özdemir' in de yarıştığı Balıkesir İl Karması 50 puanla U-16 Erkekler kategorisine de takım halinde 3. Oldular.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı