Bölgenin en kapsamlı emtia pazarı

Bölgenin en kapsamlı emtia pazarı

AB standarttındaki Gönen Hayvan Pazarı kurban bayramı öncesinde hizmete girecek






Kurumlar
arası işbirliğinin en güzel örneği olan AB standarttındaki Gönen Hayvan Pazarının inşaatı tamamlandı.
Borsa Başkanı Ümit Çetin, Gönen Belediyesi ile Ticaret Borsasının ortaklığında kazandırılan Hayvan Pazarını, 1 Ekim'de teslim alacaklarını bildirirken, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar da çevre düzenlemesine başlandığını açıkladı.


GÖNEN İÇİN VARIZ

2012 Mart ayında ihale edilen Gönen Hayvan Pazarının inşaatı tamamlandı. Ticaret Borsası Başkanı Ümit Çetin, müteahhit Firmanın, 30 dönüm alan üzerine kurulu olan Hayvan Pazarını, 1 Ekim 2012 tarihinde teslim edeceğini açıkladı.

Gönen Belediyesi ile Ticaret Borsasının işbirliğinde kazandırılan Hayvan Pazarının, altyapısının Gönen Belediyesi tarafından yapıldığını, belediyenin çevre düzenleme çalışmasına da başladığını bildiren Borsa Başkanı Ümit Çetin, Gönen Belediyesi ile Ticaret Borsasının işbirliği ve ortak çalışması neticesinde Marmara Bölgesinin en modern ve büyük hayvan pazarını halkımıza kazandırdık. Belediye Başkanımız Hüseyin Yakar'a, yaklaşımı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” derken, işletmesi Ticaret Borsası tarafından yürütülecek olan Hayvan Pazarının Kurban Bayramı öncesinde faaliyete geçeceğini bildirdi.

Gönen'in hayvancılığın merkezi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ise, Gönen halkının ve Gönen'in çıkarları için bütün kurumlarla işbirliğine ve ortak çalışmaya hazır olduklarını bildirerek, Gönen ekonomisinin en önemli mihenk taşlarından bir tanesi, hayvancılık. Eski hayvan pazarı, iptidai koşullarda hizmet vermesinin yanı sıra ihtiyaca cevap vermekte yetersiz kalıyordu. Marmara Bölgesinin en modern ve büyük hayvan pazarı Gönen'e kuruldu. Gönen, canlı hayvan alım satımında da bölgenin merkezi haline gelecektir” derken, belediye ekiplerinin çevre düzenlemesini sürdürdüğünü bildirdi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli