Bölgenin sanat prensi

Bölgenin sanat prensi

Erdek ve yöresinin aranan sanatçısı Kağan Yağız, 13 yıldır sahnelerde





Son olarak ICE SUN BEACH'da sahneye çıkan Kağan Yağız, bölgenin sevilen ve aranan sanatçısı olarak dikkat çekiyor.

Kültür Bakanlığı Çok Sesli Korosu'ndan yetişen Yağız, 13 yıldır profesyonel olarak çalıştığını, Erdek'e, 2000 yılında gelerek, ilk kez Şaziye Bar'da sahneye çıktığını, daha sonra 7 yıl Hotel Agrigento'da program yaptığını, ayrıca Bandırma Eken Otel'de de sahne aldığını vurgularken, şunları söyledi:

Küçük yaşlarda başladığım müziği çok seviyorum. Şarkı söylemek benim için bir tutku. Repertuvarımı, dinleyicilerimin profillerine göre oluşturuyorum. İyi bir aile yaşantım var. Yeni çocuğum oldu. Eşim ile çok iyi anlaşıyorum. Sanat yaşamım, özel yaşamımı asla etkilemiyor. Hayranlarım, bana ulaşmakta hiç zorluk çekmiyorlar. Önümüzdeki kış döneminde, Almanya'daki bir mekânda program yapmak istiyorum.”

Sahne kıyafetlerini kendisinin seçtiğini, saçlarını bile kendisinin yaptığını, menajerinin de bulunmadığını belirtirken, eskilerden Zeki Müren'i çok beğendiğini, günümüzde ise Bülent Ersoy'un müzik bilgisi ve yorumlarını takdir ettiğini vurgulayan ses sanatçısı Yağız,”Türk Sanat Müziği hiçbir zaman ölmez” diye konuştu. Tatil günlerinde yürüyüş yapıp, yüzmeyi tercih ettiğine işaret eden Yağız,, Galatasaray taraftarı olduğunu açıkladı.

Yağız, Bandırma, Erdek ve yöresi insanının sıcaklığını çok sevdiğini sözlerine ekledi.


Not; Sanatçı Ice & Sun Beach`ta 1 Eylül`e kadar sürmesi gereken programını zorunlu mazeret nedeni ile sonlandırmak durumunda kaldı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli