"Bordo beyaz bize yeter"

Taraftarın "O Kupa buraya gelecek" çağrıcı 17 Eylül stadındaki şampiyonluk şöleni ile karnaval havasında kutlandı.

2.Lig Kırmızı Grupta şampiyon olan ve TFF.1.Lig’e yükselen Bandırmaspor şampiyonluğunu kutladı.

Kovid-19 tedbirleri nedeniyle kutlamalarını sade bir törenle yapan Bandırmaspor yönetimi törenler öncesinde Bandırma Nikâh Salonu’nda basın toplantısı gerçekleştirdi.  Basın toplantısında Bandırmaspor Kulüp Başkanı Göksel Karlahan, As Başkan Onur Göçmez, Basın Sözcüsü Namık Havutça, şampiyonluk nasıl geldi. Sorularını yanıtladılar ve duygularını anlattılar. Toplantıya katılan Belediye Başkanı Tolga Tosun’da Sanayici ve işadamlarına seslenerek, herkes elini taşın altına koyarak bu kulübe sahip çıkmalı dedi.

Daha sonra Kulübün TOKİ’deki tesislerinden üstü açık bir araba ile ayrılan yönetim, teknik heyet ve futbolcular Bandırma caddelerinde taraftarların ve halkın sevgi gösterileri ile stada gitti. Buradaki şampiyonluk kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Bandırmaspor Kuküp Başkanı Göksel Karlahan, Bandırmaspor’un hak ettiği şampiyonluğu aldığını belirtti. “ Kovid-19 nedeniyle kısa ve kısıtlı bir kutlama yaptıklarına işaret ederken, Bandırmaya yakışan bir şampiyonluk kazandık” diye konuştu.

As Başkan Onur Göçmez ‘de hayatımızda unutulmayan güzel anlar vardır. Onu da Allah bize bugün yaşatmayı nasip etti. İnşallah Bandırmaspor çok daha güzel yerlere gelecek. Çok mutluyum anlatılamayacak duygular içersindeyim” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Serdar Bozkurt’ da “Buraya gelirken o kadar insan, sokak ve caddelerde bizi alkışladı. Eğer bizler bu kadar insanları mutlu ettiysek Allah’a şükürler olsun.”dedi.

Kaptan Erkan Taşkıran’da Bandırmaspo’a şampiyonluğu getirdiklerine dikkat çekerken, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu şampiyonluk Bandırma ya armağan olsun ” diyerek arkadaşlarına övgüler yağdırdı.

Törene katılan taraftarlar yönetime, teknik heyete ve futbolculara tezahüratlarda bulundu. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: "Bordo beyaz yeter"
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu