BORDO SPOR DÜNYASINA BOMBA GİBİ GİRDİ

BORDO SPOR DÜNYASINA BOMBA GİBİ GİRDİ

Bordo sportif AŞ, Basketbol ’den sonra Futbol dünyasına bomba gibi düştü.

Bordo sportif AŞ, Basketbol ’den sonra Futbol dünyasına bomba gibi düştü.

Onursal Başkan Onur Göçmez tarafından kurulan Bordo Sportif AŞ, basketbol ’den sonra futbol dünyasına girdi.

Bordo Basketbol kulübünde genel menajer Bora Öziş üstlenirken, Bordo futbol ’da bu görevi Fatih İçöz üstlendi.

Spor okulları yanı sıra 2024-2025 sezonu 2. Amatör küme ve Gelişim U-11, U-12, ve U-13 lig mücadele eden Bordo Futbol, kurulu bir takım almak yerine kendi öz kaynakları ile baştan başlama çabası 2. Amatör kümede dikkatlerin bu yöne çekilmesine neden oldu.

Burak Gogen ve Evren Üçkan’ın Teknik direktörlüğünü üstlendiği Bordo FK. Ligin ilk karşılaşmasını Bandırma, Sanayi arena’da Avşaspor ile oynadı. Avşaspor’u 4-1 yenen Bordo FK. Pazar günü Edincikspor’a konuk oldu.

Zorlu bir mücadele sonucu Edincikspor’u 4-1 yenen Bordo FK. Futbolun kuralları ve prosedürleri içinde sıkı bir disiplin ile gelecek sezon 1. Küme, de, daha sonra ise bölgesel süper  lig ve devamında ise Bölgesel Amatör lig, BAL ile futbol dünyasına yepyeni bir anlayışla mücadele programı içinde yoluna devam ederken spotif  Menajer Fatih İçöz; “Yepyeni bir anlayışla futbol dünyasında yerini alan Bordo sportif AŞ. Sadece başarıya odaklı bir yapı içinde değil, geleceğe yönelik altyapıya dayalı istikrarlı bir yapı ile bölge gençliğine hizmet eden kurumsal futbol markası olmak istiyoruz. Bu anlamda spor okullarımızda 250 U-11, U-12 ve U-13 gelişim sporcumuz var. 50 Dolayındaki amatör sporcumuz ise bugün mücadele ettiğimiz 2. Amatör kümden armamızı 1. Amatör kümeye taşıyacak amatör sporcumuz bulunuyor, Dolayısı ile Bordo sportif AŞ, sadece futbol branşında 300 sporcusu ile bölge futbol dünyasının örnek alacağı bir oluşumla BORDO armasını en üst noktalara taşımaktır.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: BORDO DÜNYASINA BOMBA GİRDİ
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı