“Bordo”ya görkemli açılış

“Bordo”ya görkemli açılış

Bandırmaspor Kulübü’nün “Bordo” isimli Resmi Ürünleri Satış Mağazası, nikah salonu önündeki otopark girişinde açıldı.

Bandırmaspor Kulübü’nün “Bordo”isimli Resmi Ürünleri Satış Mağazası, nikah salonu önündeki otopark girişinde açıldı.

Kulübün formaları ve çeşitli malzemelerinin satılacağı mağazanın açılış törenine Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Erdekspor Başkanaı Şadi Bayraktar ve Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez’in yanı sıra taraftarlar katıldı.

Açılışta ilk konuşmayı yapan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, böyle bir alışveriş merkezini açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu mağazalarımızın sayılarını AVM’lerdahil 4-5’e yükseltmek istiyoruz. Bu mağazalarda kulübümüze ait malzemelerin sayılarını da artıracağız. Bandırmaspor’un başarısı için hepimizin birlikte çalışması gerekir. Herkesi Bandırmaspor’a sahip çıkmaya çağırıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Tolga Tosun da, Onur Göçmez’in başkanlığındaki Bandırmaspor Kulübü yönetiminin, sportif başarısının yanı sıra kulübü kurumsallaştırma açısından da önemli adımlar attığına dikkati çekerek, “Bu çabalarında onları yalnız bırakmamalıyız. Bandırmaspor markasının daha da iyi yerlere gelmesi için Bandırmalılar olarak el ele verip, birlikte hareket etmeliyiz” diye konuştu.

Ardından söz verilen Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Bandırma İlçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir de Bandırmaspor’a tüm Bandırma’nın sahip çıkması gerektiğine işaret edip, maçlarda kadın bedeni üzerinden, cinsiyetçi kötü tezahürat yapılmamasını istedi.

Mağazanın açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ile CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin de kutlama mesajı gönderdiler.

Açılış kurdelesi Bandırmaspor Marşı eşliğinde, protokol tarafından kesildi.



Anahtar Kelimeler: “Bordo” görkemli açılış
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı