Borsa ``Sezgin`` dedi

Borsa ``Sezgin`` dedi

Ticaret Borsası seçimlerini Halit Sezgin ekibi kazandı




Bandırma Ticaret Borsası seçimlerini Halit Sezgin`in listesi kazandı.

Bir süredir devam eden seçim çalışmaları nedeni ile kent gündeminin dikkatlerini üzerine toplayan Bandırma Ticaret Borsası seçimleri bu sabah başlayıp akşam 17.00 de sona erdi.


Ticaret Bakanlığı temsilcisi ve ilçe seçim kurulu nedinde gerçekleşen seçimlerin oyverme işlemi tamamlanıp sandık açıldığında yapılan oy tasnifi sonucu 206 üyeli Borsa da toplam 183 üye oy kullandı. 3 oyun geçersiz sayıldığı Borsa seçimlerinde Halit Sezgin`in listesi 128 oy alarak güven tazelerken, Altarnetif aday Aydın Toygun listesi 52 oy aldı.



Borsa'da 4 yıl daha Sezgin dönemi


Bandırma
Ticaret Borsası'nın genel kurulunda 8 yıldan bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Halit Sezgin'e ait liste seçimi kazandı. Borsa Meclisi için gerçekleşen seçime 206 üyeden 183'ü katılarak oy kullandı. Oylamada,
Halit Sezgin ve Aydın Toygun'a ait listelerin yarıştı. Oylamada Sezgin'e ait listeye 128, Toygun'a ait listeye ise 52 oy çıktı. 3 oy ise geçersiz sayıldı. Buna göre Borsa Meclisi'ne şu şirket ve kişiler girdi:



Sezgin Zahirecilik Ticaret Limited Şirketi
, Maysan Yem Ham Maddeleri Tarım Ürünleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Funda Tarım Ürünleri Nakliye Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Turanlar Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Zengin Süt Ürünleri Gd. Bes.Tar.Ürünleri Dep. Maden İnş.San.Ticaret Limited Şirketi, Ekin Zehire Yem ve Ticaret Limited Şirketi, Salur Has Yem ve Un Sanayi Ticaret A.Ş., Aytekin Tav. ve Yem San.Tar. Ürünleri Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi, Bandırma Güngörler Yem San. ve zirai üretim Limited Şirketi, MTN Tohum Tarım Ürünleri Hayvancılık Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Köseleciler Gıda Alışveriş Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bandırma Şubesi, Selçuk Un Fabrikası Limited Şirketi, Şerafettin Çıkar, Bandırma Borçelik Yem Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi.

Seçimden sonra bir açıklama yapan Halit Sezgin, seçimde kendilerine oy veren üyelerin sağduyulu davrandıklarını belirtirken, 8 yılda Borsamızı nereden nereye getirdiğimiz ortadadır. Bundan sonraki hedefimiz, ABD'de uygulanan borsacılık anlayışını Borsamıza da getirmektir” dedi.

Dört yıllık süre için göreve getirilen Borsa Meclisi, kendi arasında yönetim kurulunu, yönetim kurulu ise başkanını seçecek.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli