Borsa Vakıfbank ile uygun koşulda kredi akdi imzaladı

Borsa Vakıfbank ile uygun koşulda kredi akdi imzaladı

Bandırma Ticaret Borsası-Vakıflar Bankası protokolüyle Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere Geliştirme ve Destekleme İdaresi'ne(KOSGEB) bağlı üyelere de ayrı kredi sağlanacak



__________________________________________/  Önder BALIKÇI
Bandırma Ticaret Borsası ile Vakıflar Bankası Bandırma Şubesi arasında, Borsa üyelerine uygun koşullarda kredi verilmesi konusunda protokol imzalandı. Protokolü, Borsa adına Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Vakıflar Bankası adına ise Bandırma Şubesi'nin bağlı bulunduğu Bursa Şubesi'nin Müdürü Ahmet Erdöl imzaladı.
Bankanın Bandırma Şubesi Müdürü Emrah Çolak ile Müdür Yardımcısı Mustafa Olgaç'ın da hazır bulunduğu protokol imza töreninden sonra konuşan Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Dünya, hızla değişirken, hepimizin, bu hızlı değişime ayak uydurarak, işlerini büyütüp, geliştirmesi gerekir. Artık, ‘küçük olsun, benim olsun' anlayışı yerine, ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım' sözüne uygun şekilde hareket edilmesi gerekir. Buna bağlı olarak, Borsa üyelerinin daha makul koşullarda nakdi ve gayri nakdi kredi alarak işlerini genişletip, yeni yatırımlar yapmalarına olanak tanımak amacıyla Vakıflar Bankası ile çok uygun ödeme koşullarında anlaştık. Bu anlaşmada, Borsa olarak bizim kefilliğimiz söz konusu değildir” dedi.
Vakıflar Bankası Bursa Şube Müdürü Ahmet Erdöl ise konuşmasında, Uzun yıllardan bu yana Odalar ve Borsalar ile işbirliği yaparak, üyelerine, elverişli ödeme koşullarında kredi veriyoruz. Bu konuda, bankacılık sektöründe öncü olduğumuzu bile söyleyebilirim. Bu protokol ile birlikte, bir yıl içinde, ülkemizin en eski Borsaları arasında yer alıp, işlevini çok iyi bir şekilde yerine getiren Bandırma Ticaret Borsası'na, câzip ve yüksek vâdeli krediler ile destek olmayı amaçlıyoruz” diye konuştu. Erdöl, Borsa üyelerine 60 aya dek işletme vâdesi, 84 aya dek yatırım vâdesi verirken, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi'ne(KOSGEB) bağlı üyelere de ayrı kredi sağlayacaklarını sözlerine ekledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı