Borsa’dan Rektöre ziyaret

Borsa’dan Rektöre ziyaret

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’ne atan Prof. Dr. İsmail Boz’u ziyaret etti.

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’ne atan Prof. Dr. İsmail Boz’u ziyaret etti. 

Boz’u kutlayarak başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, “Her zaman yakın ilişkiler içinde olduğumuz üniversitemizle ortak çalışmalarımız sürecektir. Yeni kurulan Ziraat Fakültesi’nin İngilizce eğitim verecek olmasının, bölümden mezun olduktan sonra gençlerimizin istihdamına çok büyük katkı sağlayacağı hususunu yeniledik. Ülkemizde birçok Ziraat Fakültesi mezununun işsizlikle mücadele ettiği göz önünde bulundurulduğunda yabancı dil eğitiminin olması bu bölümü tercih eden gençlerimize geniş iş imkânları sunabilecektir. 

Ayrıca fakültenin Tarımsal Genetik Mühendisliği, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri, Biyosistem Mühendisliği, Hayvansal Üretim ve Teknolojileri bölümlerini de bünyesinde bulundurmasının, bölgemizin tarımsal potansiyeliyle de uyumlu olduğumuzu Rektörümüze ilettik. 

Tarım geçmişi güçlü bir millet olarak, tecrübe ve bilgimizden güç alarak ilerlemeli değişen şartlara da ayak uydurmanın koşulu olarak sürekli yenilikçi düşünmemiz gerekmektedir. Rektörümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, Borsa yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. 



Anahtar Kelimeler: Borsa’ Rektöre ziyaret
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı