Borsanın hedefleri büyüdü

Borsanın hedefleri büyüdü

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin:”Artık dünya borsaları ile yarışmak istiyoruz”


Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin:
”Artık dünya borsaları ile yarışmak istiyoruz”




Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, mayıs ayı içinde yapılacak Borsa seçimlerinde aynı ekiple yeniden aday olacaklarını yinelerken, Hedefimiz, Borsamızı artık dünya borsaları ile yarışır duruma getirmektir” dedi.

8 yıllık görev süreleri içinde Bandırma Ticaret Borsası'nı çok önemli noktalara getirdiklerine, Türkiye'deki  113 borsa içinde, ilk 10 arasında yer aldıklarına, 2012 yılının işlem hacminin 2 milyar 900 milyon lira olduğuna dikkati çeken Sezgin, şunları söyledi:

Önümüzdeki Borsa seçimlerinde 207 üyemiz oy kullanacak. 8 yıldır görevde bulunan bir yönetim kurulu olarak, Borsamızı işlem hacmi, depo kapasitesi, laboratuvarları başta olmak üzere her alanda ulaştırdığımız noktayla getirdiğimiz nokta ortadadır. Yani, yönetim kurulu olarak kendimizi kanıtladığımıza inanıyorum. Eğer, üyelerimizin takdirleriyle yeniden göreve seçilecek olursak, hedeflerimizi artık daha yüksek tutacağız. Artık tüm dünyada borsacılık, ürün ihtisas borsacılığı, hatta hisse senetlerinin elektronik ortamda el değiştirdiği bir sistem içinde gerçekleştiriliyor. Bundan sonra bu hedeflere yöneleceğiz.”





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı